Biografia MARIOARA ZAVORANU: Mama Oanei Zavoranu care a trecut prin clipe grele in ultimele zile, fiind operata de urgenta

UPDATE: Astazi 17 aprilie 2015 a murit Marioara Zavoranu. Ea se afla internata in Spitalul Fundeni inca de la inceputul anului, din cauza unei suferinte renale.

S-a tot vorbit de averea Marioarei Zavoranu, de cum era in tinerete Marioara Zavoranu si mai putin de biografia Marioara Zavoranu.

In aceste zile mama Oanei Zavoranu, Marioara Zavoranu este internata în spital, din cauza unei boli groaznice de rinichi.

Dupa ce a fost operata, Marioara Zavoranu a ramas la Terapie Intensiva deoarece dupa interventia chirurgicala, s-a constatat ca un rinichi este de-a dreptul nefunctional, iar celalalt rinichi functioneaza doar la capacitatea de 10%.

Mariana Zavoranu este nascuta in data de 17 decembrie 1948.

Oana Zavoranu este fiica Marianei si a lui Ioan Banicioiu.

Mariana Zavoranu a divortat si s-a recasatorit apoi cu Nicolae Zavoranu, barbatul care a înfiat-o pe Oana Zavoranu.
biografie marioara zavoranu poze rare blog vedete

Ioan Banicioiu, tatal natural al actritei Oana Zavoranu, decedat in 2003, a avut in vremea comunistilor o avere impresionanta.

Membru al 'gruparii Lido', specializata in evaziune fiscala, Ioan Banicioiu a pagubit statul comunist cu milioane de lei. In total, 1.504.013 lei, suma ametitoare pentru acea data.

Bani pe care Banicioiu a recunoscut ca i-a sustras conform filelor 211 si 247 din dosarul de urmarire penala.

Se spune ca Ioan Banicioiu a fost un privilegiat al destinului si al Securitatii.

Se stia de o mare parte a afacerilor lui si cotiza.

Insa Banicioiu a ajuns însa la închisoare pentru ca a atins un punct nevralgic al societatii: l-a corupt pe Vasile Barbulescu, cumnatul lui Nicolae Ceausescu, si pe Nicu Ceausescu.

Conform spuselor Oanei Zavoranu, Marioara a fost un copil abandonat in tren si apoi adoptat de familia Radu.

In afara de Oana, Marioara Zavoranu a mai avut doua fete gemene care din pacate au murit la cutremurul din 1977 impreuna cu bunicii lor, cand a cazut blocul Casata.

Aceste doua fete gemene ale Marioarei Zavoranu (pe nume Adriana si Camelia) au provenit din relatia pe care a avut-o Serban Gheorghiade.

Pe tatal natural al Oanei, Marioara l-a cunoscut la mare. Acolo unde Banicioiu admnistra o discoteca.

Dupa un alt timp, Marioara Zavoranu a ramas însarcinata cu Oana, iar Banicioiu a hotarât sa o lase sa se nasca. „Pe asta il opresti, ca, daca nu, te reclam!”.

Cand s-a vazut dintr-o data cu un copil de gat, cu barbatul in închisoare (Banicioiu), fara bani Marioara face o mutare inteligenta si apeleaza la Zavoranu.

Marioara auzise ca el ajunsese foarte mare în partidul comunist . Ea îl suna si-i spune: „L-au arestat pe Nelu si nu stiu ce sa ma fac.”

Zavoranu se pare ca nu a încetat niciodata s-o iubeasca pe Marioara si a uitat tot ce i-a facut, asa ca divorteaza de sotie, îi lasa totul si pleaca doar cu un geamantan de haine. Si vine la Marioara.

Zavoranu, care realmente o indragea foarte tare pe Oana s-a oferit sa o înfieze cu drepturi depline.
wiki marioara zavoranu averea oanei zavoranu

Intre Zavoranu si Banicioiu, are loc o discutie in închisoare, discutie în urma careia Banicioiu a trebuit sa renunte la Oana si sa o dea spre adoptie lui Zavoranu.

Dupa revolutia din 1989 Marioara Zavoranu, a dat in judecata recent Internele si Banca Nationala a Romaniei, cerand restituirea a zeci de bijuterii care i-au fost confiscate de Militie, in noiembrie 1984, atunci cand Ioan Banicioiu a fost arestat pentru evaziune fiscala.

Pe lista depusa la dosar sunt trecute patru ceasuri, dintre care unul Omega Automatic, patru bratari, sase pandantive, cinci inele, patru lantisoare ce cantaresc cateva sute de grame impreuna, o pereche de cercei si o agrafa, toate din aur.

Marioara Zavoranu este pasionata de shopping din tinerete si nu rateaza nicio vacanta pentru a face cumparaturi. Pantofii si gentile sunt pasiunea ei si a strâns peste 400 de modele.

Mama Oanei Zavoranu nu a mai avut fluturasi in stomac de pe vremea cand se casatorea cu tatal vedetei.

"Nu sunt abordabila si nici nu imi plac barbatii saraci. In ultima perioada nu prea mi-a mai tresarit inima. Ultima oara mi-a batut puternic cand m-am casatorit cu Zavoranu.", a spus Marioara Zavoranu.

Aceasta a fost in mare parte de biografia mai "ascunsa" a Marioarei Zavoranu. 

In rest despre scandaluri si alte cancan-uri puteti cauta pe Google, daca aveti astfel de curiozitati monden.