Wiki Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda si Tiberiu Albu - Castigatorul VOCEA ROMANIEI pe 19 decembrie

Biografia Anda Dumitru, Tiberiu Albu, Aliona Munteanu si Maria Hojda se va schimba radical vineri 19 decembrie cand vom cunoaste castigatorul finalei VOCEA ROMANIEI 2014.

Un baiat si trei fete vor incerca sa demonstreze in finala Vocea Romaniei ca el sau ea este cel care merita premiul cel mare al concursului de talente.

Anda Dimitriu  se astepta sa treaca mai departe Birigitta, insa publicul a ales-o pe ea: „Este pentru prima data cand ma simt prost. Nu pentru reusita mea, ci pentru ca se intampla lucrul acesta in detrimentul altcuiva care si-a dorit foarte mult!”.

Tiberiu Albu a ramas pret de cateva secunde fara cuvinte, tremurand de emotie, dupa care i-a multumit Ligiei si lui Tudor: „Ii multumesc Ligiei ca a facut parte din echipa si m-a ajutat foarte mult sa trec prin drumul asta, aratandu-mi partea sensibila din echipa lui Tudor."

biografia castigator vocea romaniei 2014 aliona munteanu anda dumitru tiberiu albu

Aliona Munteanu a declarat plina de emotie: „Sper ca am ajuns la inimile oamenilor si am reusit sa redau ceea ce am avut in suflet. Vreau sa le multumesc tuturor ca au avut incredere in mine si m-au votat. Vreau sa ii multumesc lui Smiley, care este un antrenor extraordinar!”.

Maria Hojda a fost incurajata de Ilinca Bacila sa ia marele trofeu, iar Maria i-a spus: „Vreau sa o felicit pe Ilinca si sa ii multumesc pentru sufletul ei superb!”.

Daca in afara de Aliona Munteanu, care o o biografie muzicala mai consistenta, ceilalti trei finalisti de la Vocea Romaniei sunt la inceputul unei cariere artistice promitatoare.

Pentru Maria Hojda, Tiberiu Albu si Anda Dimitriu, Vocea Romaniei a reprezentant mai mult decat un concurs. Aceasta emisiune a fost prilejul ca sa isi cizeleze calitatile muzicale, sa isi gaseasca fiecare drumul artistic si sa invete sa dea tot ceea ce este mai bun din ei, indiferent de greutatile care le pot iesi in cale.

Asadar pe 19 decembrie, finala Vocea Romaniei isi va desemna marele castigator.

Daca va castigatorul Vocea Romaniei 2014 va fi Aliona Munteanu, Tiberiu Albu, Anda Dimitriu sau Maria Hojda nu mai are importanta.

Cu adevarat important este faptul ca  cei 4 concurenti finalisti Vocea Romaniei au demonstratat ca acolo unde exista talent si dorinta de autodepasire nimic nu este imposibil.

Emotie, tensiune, suspans, umor, show total sunt cuvintele cheie care vor caracteriza finala Vocea Romaniei.

Asadar, pe cine pariati ca si castigator sau castigatoare a finalei Vocea Romaniei 2014, de vineri 19 decembrie:

1. Maria Hojda
2. Aliona Munteanu
3. Anda Dimitriu
4. Tiberiu Albu
MAI POTI CITI