Wiki Mihaela Radu mica Rihanna de Romania vedeta la KidSing - "episodul 1" KidSing audiente foarte bune

Biografia tinerei de 10 ani, Mihaela Radu se poate schimba radical la KidSing Romania, concursul de talente mult asteptat, de la Kanal D.

Mihaela Radu, originara din Craiova, este prima concurenta care a reusit sa ii impresioneze pe juratii de la KIDSing si sa treaca in etapa urmatoare a concursului.

La doar 10 ani Mihaela Radu a reusit sa ii impresioneze pe jurati concursului cantand o piesa de Rihanna.

Deja si-a capatat porecla de mini Rihanna. Mihaela Radu este o tanara in varsta de 10 ani din Craiova care a reusit sa treaca de prima etapa de la KIDSing.

'Iti doresti atat de mult sa mergi mai departe incat uiti sa respiri', i-a spus juratul Gabriel Cotabita impresionat de interpretarea micutei Rihanna de Romania.

wiki mihaela radu kidsing kanal d episodul 1

Nu doar vocea, dar si asemanarea fizica a Mihaelei Radu cu interpreta originara din insula Barbados i-au adus simpaticei si talentatei concurente renumele de sosia Rihannei.

KIDSing este un format international pentru toata familia, cel mai spectaculos concurs de talente muzicale pentru copii cu varstele intre 6 si 14 ani.

Fiecare dintre finalistii celor cinci Gale KidSing va avea parte de propriul sau videoclip, inregistrat alaturi de un artist consacrat.

Atentie insa! Un singur copil va castiga insa tiltul de Artistul KidSing al Anului si marele premiu de 20.000 de Euro! 

Surprizele pentru marele castigator vor continua cu lansarea lui pe piata muzicala prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artistilor consacrati.