Biografie Michael Beck: Tatiana Pocinoc si dirijorul Michael Beck au murit intr-un groaznic accident in Constanta

Wiki tragic pe soselele din Constanta. Michael Beck si Tatiana Pocinoc au murit intr-un accident auto.

Michael Beck - Hamlescher era profesor la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi, producator la Tele Moldova si Prima TV.

Sotia lui  Michael Beck care se afla si ea in autoturismul marca Mazda , Tatiana Pocinoc, este profesoara la aceeasi universitate, si potrivit legitimatiei gasita la locul accidentului ar fi si ea producator la Prima TV.

Biografie Michael Beck 

Michael Beck, s-a nascut în judetul  Sibiu, dar  a emigrat la varsta de 20 de ani, în Germania, a urmat cursurile Universitatii de Muzica din Köln,  absolvind  doua specializari:  profesor de clarinet si dirijat de orchestra.
Wiki Michael Beck a murit impreuna cu sotia Tatiana Pocinoc

Dirijorul Michael Beck este doctor în Muzica – Dirijat si Doctor Honoris Causa al Universitatii „Petre Andrei” din Iasi.

Michael Beck, era stabilit de cativa ani în Iasi, unde a dirijat orchesta Universitatii de Arte George Enescu si unde a sustinut si un curs la masterat.

Insa inainte de a ajunge aici, însa, Michael Beck a cucerit publicul american, cel german, cel rus, cel italian si pe cel canadian.

În decursul anilor Michael Beck a fost directorul si dirijorul mai multor orchestre si formatii corale din nord-vestul Germaniei, fiind dirijorul permanent al Orchestrei de tineret din Wuppertal si al orchestrei Bergisches Kamerorchester, formatii cu care a întreprins turnee numeroase în Europa si peste ocean, în Canada si SUA, realizând înregistrari Radio si Tv, precum si înregistrari pe CD si DVD, în Germania, România si în alte tari.

Între anii 1991 – 2003, Michael Beck a activat ca profesor  la Universitatea de Muzica Köln – sectia Wuppertal.

În ultimii ani, maestrul Michael Beck a desfasurat numeroase proiecte de colaborare si Socrates  – în calitate de profesor asociat al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si al Universitatii de Arte „G. Enescu” din Iasi, materializate în turnee cu orchestrele acestor institutii în Germania si Italia si cursuri de maiestrie muzicala.

Tot din CV-ul dirijorului Michael Beck citam faptul ca acesta a înfiintat diferite festivaluri muzicale, dintre care amintim Coesfelder Kammermusiktage, Solinger Musiktage für junge Interpreten, Musica Sacra dal Mondo.

Mihael Beck era casatorit cu Tatiana Pocinoc, decanul Facultatii de Interpretare Muzicala din Iasi.

UPDATE: Tatiana Pocinoc nu a murit conform primelor informatii, insa se afla internata in spital, femeia suferind rani foarte grave.