Preselectii ROMANII AU TALENT 2015: Chisinau, Iasi, Craiova, Brasov din 30 septembrie

Smiley si Pavel Bartos, alaturi de noii membri ai juriului Romanii au talent, Mihaela Radulescu, Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis , vor vizitata 7 orase din Romania.

De la Chisinau la Galati la preselectiile Romanii au talent 2015 sunt asteptati toi cei care considera ca au un talent special, autentic, deosebit.

Spectacolul Romanii au talent si povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului începând cu primavara anului viitor.

Program preselectii Romanii au talent 2015:

- Brasov, pe 30 septembrie la Hotel Kronwell

– Galati pe 4 octombrie la Casa de Cultura a Sindicatelor

- Cluj-Napoca pe 8 octombrie la Hotel Belvedere

- Timisoara pe 14 octombrie la Hotel Lido
preselectii romani au talent 2015 iasi chisinau timisoara

- Craiova pe 20 octombrie la Teatrul National Marin Sorescu

- Chisinau pe 29 octombrie la Hotel Codru

- Iasi pe 4 noiembrie la Hotel Unirea.

Toate preselectiile pentru Romanii au talent 2015 din cele sapte orase vor avea loc incepand de la ora 10:00.

Inscrierile pentru editia a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro iar participantii sunt asteptati apoi sa-si demonstreze talentul în cadrul caravanei din ora?e din cele sapte orase.

"La cum merg lucrurile în tara asta, singura certitudine pentru români ramâne propriul talent. Eu sa fiu în locul lor n-as ezita sa-l pun în sfarsit în valoare. Veniti la preselectii! La cate oportunitati s-au risipit în Romania, ar fi pacat sa vi se piarda si talentul”, declara Andi Moisescu.

În stilul sau caracteristic, noul jurat, Bebe Cotimanis îndruma toti românii talentati sa vina la preselectii: “Considerati ca ma auziti strigând cu voce tare: Romani, veniti la “Romanii au talent”!”

Si inca o noutate la Romanii au talent 2015, in afara de noii membri ai juriului, Bebe Cotimanis si Mihaela Radulescu..

Cel care cunoaste un roman talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si câstigator al premiului în valoare de 2.000 de euro.