Alin Ionescu Biografie Sot Cristina Spatar, omul de afaceri de la Shelter Security arestat pentru o presupusa evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar a fost retinut, informeaza RTV. 

Alin Ionescu, sotul cântaretei Cristina Spataru, si contabila firmei Shelter Security, au fost retinuti într-un dosar de evaziune fiscala.

Prejudiciul, 10 milioane euro

Politistii au efectuat, luni, 10 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, fiind vizate locuintele mai multor persoane si sediile unor societati comerciale, banuite de comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala în domeniul serviciilor de paza si securitate.
Biografie-Alin-Ionescu-Sotul-Cristinei-Spatar
Alin Ionescu Wiki Facebook

Surse citate de Mediafax, au precizat, ca Alin Ionescu, sotul cântaretei Cristina Spatar, si contabila firmei Shelter Security Cristina Aron, care au fost audiati, alaturi de alte zece persoane, la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, nu si-ar fi recunoscut faptele de care sunt suspectati.

Firma Shelter Security ar fi înregistrat în contabilitatea societatii, în perioada 2009-2012, achizitii fictive de servicii de securitate si paza în valoare de 103 milioane de lei, la care se adauga TVA de 22,4 milioane de lei.

In acest fel ar fi fost produs un prejudiciu bugetului de stat de 42,5 milioane de lei.

Dintre cele 12 persoane audiate, procurorii au emis ordonante de retinere doar pentru Alin Ionescu si Cristina Aron.

Alin Ionescu sotul Cristieni Spatar Biografie pe scurt

Alin Ionescu, de loc din Târgu-Jiu a ajuns faimos, dupa ce a parasit meleagurile natale pentru a lucra în capitala.

Alin Ionescu avea varsta de 21 de ani când a plecat în Bucuresti sa lucreze, si în doar câtiva ani, cu putin noroc a devenit bogat.

Apoi Alin a cunoscut-o pe Cristina, cu care si-a întemeiat o familie, iar apoi a aparut si rodul iubirii lor.

Cristina Spatar si Alin Ionescu s-au cununat religios sambata, 26 iulie 2008.

Alin Ionescu si-a deschis o firma de paza si acum alaturi de Cristina, duce o viata frumoasa.

Alin Ionescu  si familia sa locuiesc într-o casa noua în comuna Crevedia, departe de zgomotul si furia metropolei, o casa imensa, parca desprinsa din serialul Dallas, cu o curte pe masura.