A murit Claudiu Roman - Biografia pe scurt a unui prezentator Radio 21

MC-ul si Dj-ul Claudiu Roman (varsta 34 de ani) a murit. 

Claudiu Roman a fost gasit joi seara în locuinta sa, spanzurat cu un cablu, in cada.

Claudiu Roman a lasat un bilet de adio în care si-a cerut scuze pentru gestul sau si a spus ca îi pare rau.

Cristina Cuvineanu, iubita lui Claudiu Roman este alaturi de familia lui. Fata trece prin momente greu de imaginat, iar cu câteva ore înainte sa se sinucida, Claudiu o chemase la el.

Din mesajele postate de prieteni lui Claudiu Roman  pe pagina lui de Facebook reiese ca motivul sinuciderii a fost decizia conducerii radioului de a-i scoate programul pe care îl realiza din grila de toamna a postului.

"... Dumnezeu sa te odihneasca! Astazi este o zi foarte trista, dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles înca, ce înseamna sa frângi aripile pasiunii... Sper din suflet ca esti intr-un loc mai bun acum!”, a scris pe Facebook, Alexandru Niculescu, fostul director Radio 21.

"Dumnezeu sa te odihneasca!", a scris si Ramon Cotizo pe facebook-ul lui Claudiu Roman ex Radio 21.

wiki Claudiu Roman a murit

Scurta Biografie Claudiu Roman

Radioul era cea mai maire pasiune pe care Claudiu Roman spunea ca o are de 14 ani incoace.

In afara de munca la radio de 9 ani era si MC.

Intotdeauna Claudiu Roman a imbinat, cu placere si profesionalism, radioul cu prezentarile de eveniment, dar si vocile puse pe diverse spoturi publicitare cu activitatea de voice-over pentru ACASA TV.

Pana in prezent Claudiu Roman a fost MC/Entertainer la multe lansari de produse, campanii indoor/outdoor, promotii, petreceri corporate/tematice/speciale, expozitii, team-buildinguri sau x-mas party-uri.