Wiki Sorana Cirstea si Santiago Giraldo noul cuplu din tenisul mondial FOTO

Sorana Cirstea a fost mereu discreta în ceea ce priveste viata sa privata, insa biografia ei sentimentala e pe cale sa se schimbe.

Ben Rothenberg, jurnalist colaborator la New York Times, a scris pe Twitter în timpul meciul dintre Cîrstea si Bouchard urmatorul mesaj: "Sorana Cîrstea revine si cîstiga al doilea set, spre usurarea noului sau iubit Santiago Giraldo".

Santiago Giraldo are 26 de ani, e cu doi ani mai in varsta decat Sorana, dar are performante mai slabe decat ea in circuitul mondial.

Sorana are in palmares un sfert de finala la Roland Garros in 2009, in timp ce iubitul ei columbianul Santiago Giraldo nu a trecut de turul doi la un turneu de Mare Slem.

Santiago Giraldo a adunat peste 2 milioane de dolari pana acum din tenis.
Wiki Sorana Cîrstea Santiago Giraldo

Wiki Sorana Cirstea
Sorana Cirstea s-a nascut pe 7 aprilie 1990 la Târgoviste si este una dintre cele mai talentate jucatoare de tenis de la noi din Romania, alaturi de mai titrata Simona Halep.

Sorana Cirstea a început sa joace tenis la vârsta de patru ani, fiind initiata de parintii ei, iar în 2006, la vârsta de 16 ani a devenit jucatoare profesionista.

Cirseta s-a remarcat mereu, atât pe vremea când era junioara, dar si ulterior.

Ea fost lidera mondiala la categoria sub 14 ani în 2003 si a terminat a doua în Campionatul European pe echipe, în acelasi an. În 2006 s-a clasat pe pozitia a sasea în clasamentul mondial ITF al juniorilor.

Apoi, în 2009, dupa ce a ajuns în sferturile turneului de la Rolland Gaross si Los Angeles s-a clasat pe locul 23 în clasamentul WTA si a devenit cea mai bine clasata tenismena româna.

In anul 2010, Sorana Cirstea se afla pe locul 34 în clasamentul WTA, fiind a doua tenismena din Romania, în urma Alexandrei Dulgheru, care se afla pe pozitia 32.

Acum Sorana Cîrstea nu este în cea mai buna forma a carierei. A ajuns pana pe locul 80, dar se pare ca macar se simte mult mai bine pe plan personal.