WIKI Narcis Eduard Tarcau Swami Vivekananda Saraswati Agama YOGA

Biografia Narcis Eduard Tarcau aka Swami Vivekananda Saraswati  fostul discipol a lui Guru Bivolaru

Narcis Eduard Tarcau, pe numele de guru Swami Vivekananda Saraswati, s-a nascut in anul 1962 in Bacau.

Narcis Tarcau este un profesor de Yoga, fost instructor MISA.

În anul 1990 la cererea lui Gregorian Bivolaru, Tarcau a fondat cea mai puternica filiala externa a MISA în strainatate - NATHA, în Danemarca.

Swami Vivekananda Saraswati a fost membru MISA incepand din anul 1981, pana în 2002, cand a înfintat în Tailanda propria lui scoala de Yoga - AGAMA.
biografie Narcis Eduard Tarcau Swami Vivekananda Saraswati
WIKI Swami Vivekananda Saraswati

Narcis Tarcau a primit Sannyasa Diksha (titlul de Swami si numele spiritual Vivekananda) în aprilie 1998 cu ocazia festivalului Maha Kumbha Mela de la maestrul yoghin Swami Munishananda Saraswati, Vishwa Guru Ji Mahamandaleshwar, la Ved Niketan Ashram (Rishikesh).

Swami Vivekananda Saraswati a petrecut 4 ani în India, pâna în 2002.

Insa biografia lui Narcis Eduard Tarcau nu este ata de lina si simpla pe cat pare la prima vedere.

La inceputul anilor 1990, Narcis Tarcau era unul dintre favoritii lui Gregorian Bivolaru. 

Guru Bivolaru l-a trimis in Danemarca, unde a fondat Natha, una dintre cele mai puternice filiale externe ale MISA, cu vreo 500 de membri.

Afacerea era profitabila pentru toata lumea.

Odata aterizat Grigorian Bivolaru prin nordul Europei, se poate presupune ca Narcis Tarcau nu a fost de acord sa-i cedeze fara lupte influenta pe care o avea la Natha.

Insa a sfarsit prin a fi inlocuit, bineinteles, cu noul favorit  a lui BIvolaru, Mihai Stoian. Se spune ca s-au utilizat diverse tertipuri legale si presiuni pentru a-l face pe Tarcau sa-si ia talpasita. Omul a plecat in Thailanda, unde si-a fondat o alta scoala, AGAMA.

Tarcau l-a primit acolo si pe exclusul Claudiu Trandafir, s-au intretinut cordial, ba chiar au pus la cale oarece afaceri.

Una dintre ele ar fi fost ca Agama Yoga sa se extinda vertiginos si in Romania, chestie care i-a facut pe Grigorian Bivolaru si apropiatii sai sa se simta amenintati.

Agama Yoga este o scoala care are sediul in Thailanda si se bucura de un succes urias.

Studenti din toata lumea vin aici pentru invataturile lui Swami Vivekananda Saraswati.

Pentru ca spirtuali sau nespirituali, banii sunt ochii... nu dracului, ci ochii gurului.

Albert Ignatenko Traian Basescu, Biografia Swami Vivekananda Saraswati, Narcis Eduard Tarcau Biografia, Wiki Gregorian Bivolaru, yoga,
MAI POTI CITI