Gheorghe Bunea Stancu Biografia secreta a braileanului Bunea Stancu care ar fi acuzat de abuz in serviciu

Am cautat informatii despre CV-ul lui Gheorghe Bunea Stancu, date despre biografia lui Bunea Stancu dar nu am gasit decat parti mici si incomplete din ceea ce pare un "wiki" trecut la secret.

Nu, Bunea Stancu nu este arestat, ci in acest moment se afla in atentia DNA.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, joi 7 august 2014, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta presedintelui institutiei, Bunea Stancu.

Dar sa ne intoarcem la inexistentul CV a lui Gheorghe Bunea Stancu, care cu siguranta nu este public, si este "secret".
CV Gheorghe Bunea Stancu Biografia Secreta

Cu toate ca biografia unui presedinte de Consiliu Judetean, ales prin vot direct, ar trebuie sa fie publica.

Pe WikiPedia scrie doar atat: Gheorghe Bunea Stancu nascut in data de 24 decembrie 1954 este un politician român, membru al Partidului Social Democrat si presedintele Consiliului Judetean Braila.

Si ca Bunea Stancu este actionar majoritar la firma Bursagrirom SA.

Gheorghe este numele lui de flacau, iar Bunea este numele sotiei, pe care Stancu si l-a adaugat dupa casatorie.

De fapt referitor la afacerile lui Gheorghe Bunea Stancu, WikiPedia ofera informatii incomplete.

Bunea si-a înfiintat prima firma, SC Bursagrirom SA Braila, în 1995. La aceasta firma detine 51% din actiuni. Ceilalti actionari sunt oamenii sai de încredere Sorin Iulian Costin (23%), Ciprian Iustin Stan (23%), Paul Ioan Va­silache (2,5%) si Cristina Grigorescu (0,5%).

Firma Bursagrirom, al carei obiect de activitate este „comertul cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat", s-a dovedit extrem de profitabila. Bursagrirom a reusit sa preia controlul asupra a doua foste so­cie­tati de stat: firma de constructii Concivia SA Braila si portul Hercules SA Braila. Bursagrirom este actionar ma­jo­ritar, cu 70,64%, la Concivia. Alt actionar e SIF 2 Moldova, care detine 11,58% din actiuni, iar restul actiunilor sunt detinute de „cuponari".

In februarie 2014, Bunea Stancu Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a pierdut procesul cu Agentia Nationala de Integritate, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins ca neintemeiata cererea de anulare a raportului ANI potrivit caruia Stancu a încalcat regimul juridic al conflictului de interese.

Biografia Bunea Stancu Braila, Bunea Stancu arestat, CV Gheorghe Bunea Stancu, Nicusor Constantinescu arestat,
MAI POTI CITI