RECLAMA Asculta la Pepe, Pepe te imbraca Haine Ieftine Online, En Gros Reclama haioasa

Reclama Magazin Online de Haine Ieftine Online, En Gros PPT. 

Asculta la Pepe, Pepe te imbraca Haine Ieftine Online acesta este sloganulul cu care magazinul online de haine ieftine se promoveaza pe TV.

Spotul e PPT Preturi pentru tine - PePe Te imbraca reprezinta o înlantuire de momente în care Pepe afla pretul pentru diferite haine pe care vrea sa le achizitioneze, iar singura lui reactie este: „Cââââât?!?!”

«Pepe s-a nascut dintr-un joc de cuvinte. Am aflat ca majoritatea clientilor „Preturi pentru tine” prefera denumirea „PPT”, si am spus in gluma intr-un brainstorming sa il aducem pe Pepe (latino-loverul autohton) ca si endorser si sa zica: „Asculta la Pepe, Pepe te imbraca”.

reclama ppt preturi pentru tine haine ieftine online

Ideea nu a trecut de Vali, directorul de creatie, insa i-a placut jocul de cuvinte. De aici a ramas sa ne gandim la personalitatea lui », a declarat, Andrei Stanciu, copywriter Jazz, unul dintre cei care a pus umarul la crearea campaniei.


Vezi reclama "Asculta la Pepe, Pepe te imbraca Haine Ieftine Online"

Cei de la PPT Preturi pentru tine si-au propus, inca de la bun inceput, sa fie mai mult decat "inca o firma ce comercializeaza imbracaminte si incaltaminte" la preturi foarte mici.

Cresterea dinamica a retelei de magazine PPT a avut in prim plan interesele clientilor, oferind in acelasi timp posibilitatea celor mai competitive preturi si urmarind sa le mentinem la aceleasi niveluri cu care am castigat increderea oamenilor.

Retelei de magazine clasice PPT i se alatura si magazinul PPT online, care este rezultatul evolutiei normale a magazinelor noastre traditionale ca raspuns la evolutia tehnologica in curs si este creat pentru a oferi vizitatorilor exact ceea ce-si doresc sa cumpere, sa transmita informatiile de care acestia au nevoie si sa impartaseasca bucuriile traite impreuna.