LOOK TV LIVE - LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE. TIPURI DE ABONAMENTE PE SEENOW

LOOK TV LIVE -  LooK Plus LIVE Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii vor fi transmise in urmatorii 5 ani de posturile LOOKPlus si LooKTV, posture difuzate pe retelele Dolce, UPC si Orange TV dar si online pe tableta si smartphone nu gratis ci contra unor sume modice.

LooK TV LIVE LookTV online. De asemenea, putetii urmari meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei online SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicatiile Android si iOS.

Toate partidele din Liga 1 pot fi urmarite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preturi ce variaza intre 3 euro (abonament pentru o zi) si 36 de euro (abonament pentru un an.

LOOK TV LIVE – LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE . TIPURI DE ABONAMENTE SEENOW:
  1. 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul platii pâna la miezul noptii)
  2. 5 euro (fara TVA) / 30 de zile
  3. 12 euro (fara TVA) / 90 de zile
  4. 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
  5. 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile
Cum vad LIGA I cei care nu prind Look TV si Look Plus

SEENOW este primul serviciu de live TV si Video on Demand disponibil pe toate ecranele (PC, tableta, smartphone etc) care a fost lansat in Romania.

LOOK TV nu negociaza cu RCS-RDS. "Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea în reteaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii..." se arata intr-un comunicat de presa trimis de LookTV.

Cum vad LIGA I cei care nu prind Look TV si Look Plus? Cum pot :D
MAI POTI CITI