Biografie Diana Stirbu antrenoarea de Kangoo Jumps care adora sa mearga pe bicicleta

Incepem scurta biografie Diana Stirbu prin a va spune ca ea este instructor international de kangoo jumps si una dintre antrenoarele preferate ale vedetelor din Romania.

Diana Sirbu a descoperit Kangoo Jumps in anul 2008, moment in care a organizat si cel mai mare eveniment pe ghete din Bucuresti.

Spune ca atunci cand a incaltat prima data ghetele Kangoo, pur si simplu s-a indragostit de aceasta forma de antrenament, de exercitiile si de posibilitatile nelimitate pe care le ofera.

Acum Diana Stirbu este instructor international kangoo jumps si personal trainer, insa spune ca nu vade acest lucru ca pe un job.

wiki poze rare diana stirbu kangoo jumps

JUMPS and SMILES este deviza antrenoarei si a clubului ” Kangoo by Diana Stirbu”, primul ei studio de kangoo jumps situat in nordul Bucurestiului. Aici, se poate practica acest sport dar si, poti cumpara ghetele kangoo jumps. In plus, Diana Stirbu colaboreaza cu cele mai mari si renumite centre sportive din Bucuresti.

Diana face exercitiile, danseaza si zambeste pe ghetele Kangoo Jumps, alaturi de cursantele sale, cu aceeasi placere pe care a avut-o atunci cand le-a descoperit. 

Sunt facute pentru reabilitare si prin antrenamentele personalizate vreau sa scot in eviden?a si efectele medicale benefice ale acestora. 

Proiectul sau privind promovarea sKangoo Jumps l-am inceput in Sala de sport a Scolii Nr. 12 Herastrau, locatie in care am dezvoltat prima sa grupa kangoo jumps. 

Diana Stirbu promoveaza si antrenamentele in aer liber: a participat la numeroase demonstratii si evenimente. 

Impreuna cu Via Sport si Primaria Capitalei Diana a derulat un proiect in parcul Kiseleff unde mi s-a oferit posibilitatea sa predau in fiecare vara, kangoo jumps in aer liber.

biografie diana stirbu blog vedete
Sursa Facebook Diana Stirbu
Antrenoarea de Kangoo Jumps nu renunta la sport nici in vacanta.

Diana a facut wakeboard pe lacul Snagov sau skateboard pe litoralul romanesc.

Spune ca a avut ocazia sa practice caiac canoe in Delta, s-a catarat in parcul de aventura in Brasov, face jogging in parcurile din toate orasele in care merg.

Diana Stirbu a lansat a lansat rubrica “Pin The Map” pe blogul personal, www.dianastirbu.ro prin care isi propune sa descopere toate genurile de sport in orice colt al lumii s-ar afla imbinand in acest fel utilul cu placutul sub deviza “Nu renunta la sport in vacanta”!
MAI POTI CITI