Biografie DARIA Crisan fata lui Catalin Crisan concurenta la KidSing de la Kanal D - FOTO

Biografia de tanara artista a Dariei, fiica lui Catalin Crisan este pe cale sa se schimbe radical.

Daria Crisan (FOTO) are varsta de 14 ani si se pare ca ii calca pe urme tatalui sau, imbratisand cariera muzicala.

Insa prezenta Dariei la KidSing nu este intamplatoare.

In 2013 Daria Crisan  a primit premiul al III-lea la sectiunea Interpretare, din cadrul festivalului “Mamaia copiilor".

Daria Crisan este o pustoaica în vârsta de 14 ani  care are o voce de aur.
wiki daria crisan fiica catalin crisan kidsing kanal d
Daria Crisan CV de tanara artista

Daria Crisan este o domnisoara foarte frumoasa si, dupa cum o demonstreaza premiile pe care le tot castiga la concursurile muzicale, si foarte talentata.

In iarna lui 2012, aceasta a inceput sa urmeze lectii de canto, iar cateva luni mai tarziu si-a adjudecat si primul trofeu.

In iunie 2013, Daria a castigat locul intai in cadrul celei de-a patra editii a "Olga Gudynn Talent Show" si, totodata, primii ei bani din muzica, 1.000 de euro.

A urmat apoi locul al treilea la sectiunea interpretare din cadrul Festivalului "Mamaia Copiilor", dar si alte premii in cadrul unor concursuri dedicate tinerelor talente.

Cand a aflat de participarea fiicei sale la KIDSing, Catalin Crisan a fost mai mult decat fericit: “Ma bucur mult pentru fiica mea. Pentru mine, cel mai important lucru este sa-i vad pe copiii mei sanatosi si fericiti, iar Daria este fericita atunci cand canta. Noi, parintii, i-am dat de mici sa faca pian. Pe un copil cu talent muzical il observ imediat, predau muzica in gradinite si in scoli, compunand mult pentru copii si fiind si  membru in jurii la multe concursuri de gen”.Daria Crisan - Cerul e al meu - Festivalul Mamaia Copiilor

Catalin Crisan este foarte mandru de DARIA.

Artistul este convins ca va face treaba buna, caci are o voce exceptionala. Si nu o lauda pe Daria doar pentru ca e fata lui.

“KIDSing”, unicul concurs autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor, va fi difuzat din 10 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.