Wiki EUGEN PETRESCU "Batranul de la Bucuresti" care nu e Costica Nasul dar este "maestrul din umbra" a PDL

Biografia lui Eugen Petrescu este o biografie acoperita de mister, un CV despre care nu se stie mare lucru.

Eugen Petrescu este un om in varsta, omul din umbra, o persoana cu o influenta foarte mare în PDL, care nu a iesit în public, este aproape un necunoscut pentru cei din afara, dar are o influenta foarte mare.

Din pensia sa, Petrescu a reusit sa doneze Partidului Democrat Liberal nu mai putin de 298 000 000 lei vechi pentru campania electorala din 2004. Gest caritabil repetat si in anul 2006

Despre Eugen Petrescu se spune ca el da ordine inclusiv unor oameni importanti.

El este cel care da unda verde si pentru alte functii, nu doar în vami , sustineau in februarie 2011 surse citate de Mediafax.
wiki eugen petrescu masoneria basescu traian
ghicitoare cine este eugen petrescu

Eugen Petrescu este pensionat medical de multa vreme, confruntându-se si in prezent cu grave probleme de sanatate. 

Mai mult, de peste 20 de ani posibilul "Batran de la Bucuresati" este dependent de sedintele de hemodializa pe care le face periodic.

Eugen Petrescu a intrat in activitatea din vami in anul 2003 si de atunci, desi numele sau nu a aparut nici macar o data prin tabloide, era pentru cunoscatorii sistemului mai temut decât al multor alti demnitari. Care, de asemenea, stiau cu totii ca pensionarul misterios este cel alaturi de care, aproape in fiecare zi, Vasile Blaga isi bea in tihna cafeaua.

Mihaela Petrescu, fiica lui Eugen petrescu - „Stapanului frontierelor” aka "Batranul de la Bucuresti", este nimeni alta decât fost consiliera a lui Radu Traian Marginean fost sef al Autoritatii Nationale a Vamilor.

Ghicitoare: este Eugen Petrescu "Batranul de la Bucuresti" sau cei de la Romania TV cauta "acul" in carul cu fan al politicii romanesti?

Inseamna atunici ca cei de la Romania TV s-au inselat cand au dat ca si sigur faptul ca Dumitru Preda este omul ascuns din dosarul Bercea.

Si daca s-au inselat atunci, de ce nu ar repeta greseala si in cazul lui Eugen Petrescu?