Biografie ANA PASTI wiki-ul unei "discipole" a lui Dem Radulescu prima actrita romanca cu bursa Fulbright pentru actorie

Incepem scurta biografie a actritei Ana Pasti prin a va spune ca aceasta a avut sansa sa cutreiere lumea în lung si in lat si sa traiasca în locuri exotice precum Madagascar, Uganda, Kenya, Thailanda si Pakistan. 

Ana Pasti a fost foarte norocoasa sa traiasca un timp în Africa si în Asia. Mama Anei lucreaza de 15 ani cu UNICEF pe programe de protectia copilului în tari ale lumii a treia. Asa ca datorita ei, nu doar ca a  ajuns în locuri foarte exotice pentru romani, dar le-a si experimentat cu totul diferit decât un simplu turist.

Un globtrotter autentic care, Ana si-a gasit destinatia finala: Los Angeles, USA.

A ajuns în State pentru a-si aprofunda studiile de actorie si a-si împlini visul american, un vis pe care spera sa-l traiasca la Hollywood.

Ana Pasti a studiat actoria la UNATC Bucuresti, in ultima promotie a maestrului Dem Radulescu si la USC din Los Angeles. 
biografia ana pasti wiki actrite romance in usa
Ana Pasti CV-ul unei romance care performeaza in USA


Ana a jucat în peste 20 de spectacole, filme de lung si scurtmetraj si seriale TV.

In Romania Ana Pasti a jucat în "5 minute de Cultura", o docu-drama TV dupa istoria literaturii romane a lui George Calinescu, regizata de Cornel Mihalache.

Apoi a jucat in serialul TV "La urgenta", o varianta romaneasca a ER-ului.

Cat despre filme, cele mai importante roluri le-a avut în "Tanti" a lui Serban Marinescu si "Umilinta", filmul de debut al lui Catalin Apostol, care a fost selectat la Festivalul International de Film de la Cairo.

Nae Caranfil declara despre actrita Ana Pasti, ca are ceea ce se numeste star quality.

Regizorul de teatru Marcel Top spune despre Ana Pasti ca este o actrita totala, gata sa schimbe registrele în fractiuni de secunda, de la teatru drama, la dans, de la comedie la music hall, si de la poezie la parodie.

Ana Pasti este prima actrita romanca care a castigat o bursa Fulbright pe actorie, se vede într-un comunicat remis publicatiei Cinemagia.

Ana si-a definitivat studiile de Master la celebra USC (University of Southern California), aflata în topul primelor cinci universitati de profil din America, a carei scoala de cinema îi are ca tutori pe George Lucas si Steven Spielberg.

Ana Pasti a fost acceptata si la programul Moscow Art Stanislavski School, la Harvard. 

Dupa show-case-ul de la New York, desi a avut oferte de la manageri si agenti importanti, Pasti a decis pentru moment sa ramâna în Los Angeles, concetrindu-se pe o cariera în film si televiziune.

Ana Pasti a semnat cu reputabila agentie din Los Angeles, Howard Talent West, si va fi manageriata de prestigioasa agentie Boutique Prodigy Talent.


In prezent Ana Pasti are rolul principal in War Profits de Brian Pollak, in regia lui Taylor Nichols, care va avea premiera la sfarsitul lunii la The Road Theater în North Hollywood.

La inceputul lui august, va incepe filmarile pentru scurtmetrajul „Delirium Tremens”, in regia lui Ernesto Rodriguez.

Ana Pasti o romanca talentata, o actrita cu un imens potential a carei cariera artistica trebuie urmarita cu atentie si interes pe viitor.
MAI POTI CITI