Vasile Selaru biografia unui procuror din Vaslui sfarsita in arestul DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi l-au retinut pentru 24 de ore pe Vasile Selaru, procuror la Parchetul Tribunalului Vaslui, pentru trei infractiuni de trafic de influenta.

Pur si simplu biografia de magistrat a lui Vasile Selaru  a ajuns sa se se termine in "bratele" DNA.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi au dispus punerea în miscare a actiunii penale si retnerea pe o durata de 24 ore, a inculpatului SELARU VASILE, procuror în cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Vaslui, în sarcina caruia s-au retinut în concurs 3 infractiuni de trafic de influenta.

wiki vasile selaru procuror arestat de dna iasi

Din ordonanta de retinere întocmitã de procurori DNA Iasi a reiesit cã, în cauzã existã date si probe din care rezultã suspiciunea rezonabilã potrivit cãreia, la sfârsitul anului 2013 inculpatul Slaru Vasile, în considerarea influentei pe care o avea asupra mai multor magistrati de la instantele de control judiciar din judetul Iasi, i-a promis unei persoane cã va efectua anumite demersuri, în sensul solutionãrii favorabile a unei cereri de recurs.

In cauza, procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informatii.

Citam din biografia profesionala a lui Vasile Selaru faptul ca acestau lucreaza la Parchetul Tribunalului Vaslui ca procuror criminalist, având o vechime de 18 ani în magistratura.

Procurorul Vasile Selaru a candidat, in 2013t, la functia de prim-procuror la Parchetul Tribunalui Vaslui, iar în cursul acestui an a candidat la functia de prim-procuror la Parchetul Judecatoriei Vaslui, fara succes.