PARERI ACAI SECOM capsule cu extract atioxidant din fructele de ACAI eficient in curele de slabire

Analizele de laborator au demonstrat ca fructele de ACAI contin de 10 ori mai multi antioxidanti decat strugurii.

Deasemenea fructele de Acasi sunt bogate in acizi grasi esentiali - omega 3, omega 6 si omega 9.

Persoanele care au consumat constant suc de acai au observat ca nivelul de colesterol le-a scazut si au slabit.

Datorita continutului in antioxidantii (substante care incetinesc procesul de imbatranire si lupta impotriva radicalilor liberi) Acai SE de la Secom actioneaza ca puternic antiaging si este eficient in curele de slabire.

Capsulele ACAI SE ajuta in protejarea structurii ADN-ului, fluiditatii si permeabilitatii membranelor celulare: creste capacitatea antioxidanta a organismului.

acai secom pareri forum prospect cum se foloseste


ACAI Secom este eficient in reducerea senzatiei de foame datorita indicelui glicemic scazut

Si nu in ultimul rand, casulele de Acai SE protejarea sistemului vascular: reduce inflamatiile endoteliului vascular si peroxidarea LDL in peretele vascular.

Compozitie ACAI SE / capsula - 520 mg Euterpe oleracea, extract standardizat din fruct, garantat 10% polifenoli.

Capsulele de ACAI poti fi utilizate ca si adjuvant in terapiile complementare antitumorale, ajutand la reducerea neoangiogenezei si la inducerea apoptozei.

Contribuie la fel de eficient la stimularea metabolismului lipoproteinelor si la modularea imunitatii.

Nu uitati ca extractul de ACAI ajuta la reducerea efectelor expunerii la surse de radicali liberi: radiatii ultraviolete, aditivi alimentari chimici, fum de tigara, poluare, uleiuri vegetale hidrogenate, etc.

Mod de administrare ACAI SE: cate 2 capsule de 1-2 ori/zi.

Si daca tot am vorbit de folosirea Acai-ului in dietele de slabire, este bine sa constientizati faptul ca medicii sustin ca niciun super-aliment, fie el goji, acai sau quinoa, nu te poate ajuta sa slabesti daca nu iti controlezi caloriile si nu ai un stil de viata echilibrat - alimentatie sanatoasa, activitate fizica si odihna.

Secom Romania este prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP etc.
MAI POTI CITI