Păreri Fiole cu COLAGEN GEROVITAL: regenereaza, hidrateaza si tonifica pielea

Pe forumuri, părerile despre Fiolele cu COLAGEN de la Gerovital sunt majoritar bune, opinii și comentariile exprimînd mulțumirea clienților care apreciază că după utilizare pielea se simte mai elastică, luminoasa și hidratată ca fiolele se absorb ușor și nu lasă senzație lipicioasa sau grasa.

Conform prospectului Fiolele cu COLAGEN de la Gerovital asigura protectie eficienta impotriva stresului oxidativ prin Complexul Ferulan ( ulei de orez si acid ferulic), crescand gradul de protectie al pielii, ceea ce îi confera acesteia un aspect mai tînar si mai sanatos.

Tratamentul cu Fiole cu Colagen de la Farmec asigura un efect intensiv de hidratare, cresterea elasticitatii pielii si face un ten mai tanar, mai sanatos, mai luminos.

Este demonstrat ca elastina si colagenul ajuta pielea sa-si mentina fermitatea si elasticitatea, datorita proprietatilor lor de a actiona ca un "clei" care leaga celulele si tesuturile între ele.

Fibrele de elastina sunt responsabile pentru elasticitatea pielii. Fibrele de elastina reprezinta doar 5-10% din totalul fibrelor din derma, insa sunt esentiale pentru asigurarea proprietatilor de elasticitate a pielii.

Datorita aportului de colagen si elastina ridurile sunt atenuate, gradul de hidratare si elasticitate al pielii este mult îmbunatatit.
ASLAVITAL FIOLE PARERI FIOLE CU COLAGEN


Mod de utilizare fiole cu colagen de la Farmec


Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei cu colagen dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere în fata.

Pentru protejarea mâinilor, este indicat ca fiola sa se infasoare într-un servetel inainte de rupere.

Continutul unei fiole cu colagen se rastoarna în palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata.

Tot continutul fiolei cu colagen se foloseste pentru o singura aplicare!

Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere zilnica din gama Aslavital Mineralactiv.

Fiolele cu colagen se folosesc dimineata si seara.

A se va evita contactul cu ochii!

Atentie! Fiolele cu colagen Gerovital se folosesc doar pentru uz extern!

Compozitie Fiole cu Colagen Farmec

  • Colagen si Elastina de origine marina
  • Complex Ferulan
  • Extract organic de Goji si Argila


Asteptam parerile voastre despre fiolele cu colagen si goji de la Farmec.

In anul compania 2013, Farmec a inaugurat Centrul de Frumusete de la Cluj. Situat în apropierea fabricii Farmec, Centrul de Frumusete Farmec Cluj se întinde pe o suprafata de 225 metri patrati si cuprinde un magazin de brand la standardele cele mai înalte de calitate, precum si o zona destinata întâlnirilor dintre consumatoare si specialistii Farmec.
MAI POTI CITI