Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca - numele celor 3 fete moarte in incendiul de la Restaurantul Beirut din Constanta

Tragediile nu tin seama de varsta si frumusete.

Este si cazul tragic de la Constanta in care 3 fete, 2 dansatoare si o cantareata intr-un restaurant din Constanta au murit in cel mai tragic mod, intr-un incendiu violent.

Numele celor 3 fete carora flacarile ucigase le-au  curmat destinele sunt: Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca ( foto www.facebook.com)

Doua dintre ele, Nicoleta Vasiliteanu (in varsat de 23 de ani) si Mihaela Tuca (24 de ani) erau dansatoare orientale, iar a treia, Nicoleta Cengher (in varsta de 22 de ani) era cantareata.
Nicoleta Cengher Facebook poze cantareata
Cum a fost insa posibil ca Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca sa moara intr-un mod asa de brutal.

Restaurantul Beirut din Constanta a fost cuprins sâmbătă seara de un incendiu devastator.

Accesul în Legendary Pub şi cazinoul Vega se făcea cu ajutorul unei scări din lemn.
mihaela tuca wiki biografic blog vedete

Cele trei fete au murit în vestiarul aflat la etajul restaurantului Beirut.

În urma incendiului devastator, plafonul clădirii a căzut. Pompierii le-au descoperit pe Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca la parterul clădiri.

Se aflau în vestiarul de sus. Plafonul a căzut şi Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca au fost găsite jos, au spus pompierii.

Trei tinere au murit, iar patru persoane au ajuns în atenţia medicilor cu arsuri multiple, intoxicaţii cu fum şi atacuri de panică.
biografie nicoleta vasiliteanu a murit

Un bărbat a fost internat pe Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar două persoane au părăsit unitatea de tratament, nefiind necesară internarea.
MAI POTI CITI