BIOGRAFIE George Karam patron Restaurant Beirut Constanta

Dupa cum stiti Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca au murit sambata seara in violentul incendiu izbucnic la Restaurantul Beirut din Constanta.

Despre drama celor tinere si a familiilor lor vedeti mai multe detalii in articolul precedent.

Acum sa vedem care este biografia patronului Restaurantului BEIRUT, libanezul George KARAM.

George Karam, a fost implicat într-un scandal în anul 2006 laolaltă cu numele lui Omar Hayssam.

Atunci, un cargou pentru mărfuri generale a fost pus sub sechestru de către DIICOT.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) avea indicii conform cărora sirianul Omar Hayssam ar fi părăsit țara la bordul acelui vas.

Ambarcațiunea se numea Iman T, aparținea firmei Mediteranean Line Inc. și avea ca agent societatea Ashila Shipping.
george karam biografia restaurant beirut

La acel moment George Karam deținea 150 mc de cherestea la bordul navei Iman T, marfă ce trebuia a fi expediată în Egipt.

În urma presiunilor pe care administratorul firmei Middle East Tradig le-a pus asupra omului de afaceri Mohamad Tartoussi, operațiunea de livrare a materialului lemnos a fost finalizată cu succes.

În anul 2012, libanezul George Karam a mai fost implicat într-un scandal cu mită.

În luna martie 2012, George Karam în calitate de administrator al societății SC Middle East Trading SRL a formulat un denunț la Direcția Națională Anticorupție și Serviciul Județean Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.

Omul de afaceri spunea că primise un container cu mobilă de lux.

Pentru aceasta ar fi trebuit să dea mită 1000 de euro unor lucrători vamali din Portul Constanța Sud – Agigea.

Banii ar fi trebuit să oprească un control asupra mobilei de lux, marfă care ar fi putut avea de suferit în urma manevrelor neatente.

Acum inceendiul de la Restaurantul Beirut din Constanta cu siguranta il va aduce pe George Karam in centrul unui scandal.

In cazul tragediei de la restaurantul Beirut nu doar Poliţia şi ISU face cercetări, ci şi ITM, urmând ca acest caz să ajungă şi în atenţia Parchetului.

Conform ITM Constanţa, o singură persoană din cele 3 decedate figurează ca având contract de muncă, însă nu la firma care deţine restaurantul Beirut!

Celelalte două fete care au murit figurează în baza de date a ITM cu contracte de muncă încetate din luna septembrie a anului trecut.

Iar tanara Nicoleta Buirencu (in varsta de 19 ani)  care a fost dusă la Spitalul de arsi din Bucureşti in stare grava, nu a avut niciodată contract de muncă. 
MAI POTI CITI