BIOGRAFIE Dr. Dumitru D. Branisteanu Iasi, Clinica Profesmed - Endocrinologie la standarde inalte

Biografie medici endocrinologie Iasi.

CV Profesor Dr. Dumitru D. Branisteanu s-a nascut in anul  1965 la Iasi.

Dr. Dumitru D. Branisteanu  a absolvit cursurile Facultatii de Medicina Generala a UMF „Gr.T. Popa” din Iasi in 1989.

Si-a desavarsit specializarea in endo­crinologie generala si si-a sustinut teza de doctorat in domeniul efectelor imunomodulatorii ale vitaminei D la Universitatea Catolica din Leuven, Belgia (1997, sub indrumarea prof. dr. Roger Bouillon si a prof. dr. Chantal Mathieu).
biografie dr dumitru d branisteanu iasi pareri medicale
CV medical Dr. Dumitru D. Branisteanu

A fost beneficiarul unei burse postdoctorale la Universitatea Catolica din Leuven in anii 2002 si 2003.

Dr Branisteanu a ocupat pozitia de Assistant Chef de Clinique la Clinica de Endocrinologie a Spitalului Universitar Michallon din Grenoble in 2003-2004. 

Este autor/coautor al unor publicatii aparute in reviste biomedicale de circulatie internationala, cotate ISI (Trends of Endocrinology and Metabolism, Diabetes, Bone, European Journal of Endocrinology, Transplantation, Annals of the New York Academy of Sciences, Journal of Neuroimmunology, Clinical and Experimental Immunology, Hormone Research, Journal of Biological Chemistry etc.).

Profesor Dr. Dumitru D. Branisteanu este coautor a trei brevete de inventie, unul omologat in Romania, unul in Statele Unite si unul in Comunitatea Europeana. 

Medicul Branisteanu este coautor al editiilor tratatului Endocrinologie – Ghid de diagnostic si tratament aparut la Editura Polirom, precum si al unor capitole aparute in Vitamin D – a pluripotent steroid hormone (Walter de Gruyter Press, 1994) si in Vitamin D – chemistry, biology and clinical application of the steroid hormone (Riverside, University of California).

Este membru in comitetul stiintific al Acta Endocrinologica (Bucuresti) si peer reviewer al revistelor Acta Endocrinologica (Bucuresti) si Timisoara Medical Journal. Este membru al European Society of Endocrinology, al Societatii Romane de Endocrinologie si vicepresedinte al Societatii Romane de Psihoneuro­endocrinologie.

In 2006 lui Dr. Dumitru D. Branisteanu i s-a decernat premiul de excelenta Medic.ro pentru endocrinologie. In prezent este cadru didactic universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T. Popa” din Iasi.

În prezent este cadru didactic universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T. Popa” din Iasi.

Policlinica de elita "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" este localizata în centrul Iasiului, pe strada Vasile Conta nr. 18, vis-à-vis de Policlinica 1.

Clinica "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" este unul din centrele medicale private de traditie din Iasi, activand in domeniu din anul 1996.

Policlinica "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" din Iasi ofera consultatii de endocrinologie de catre specialisti renumiti, avand pozitii universitare in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi: Prof. Univ. Dr. Corina Galesanu, renumit specialist in Endocrinologie Iasiendocrinologie generala, osteoporoza (domeniu in care si-a sustinut si teza de doctorat) si tulburari de crestere, precum si Profesor Dr. Dumitru D . Branisteanu, care si-a sustinut doctoratul in cadrul Universitatii Catolice Leuven si a urmat specializarea in Endocrinologie Clinica in cadrul Serviciului de Endocrinologie al Spitalului Universitar Gasthuisberg, Leuven, Belgia.
MAI POTI CITI