VIDEOCLIP cu Versuri DISTINTO - ARIPI SA ZBORI

Asculta cele mai noi versuri DISTINTO - ARIPI SA ZBORI.

Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi Mihaiţă Radu, cei trei tenori care alcătuiesc trupa "Distinto" au lansat noul lor single intitulat "Aripi să zbori"

Piesa "Aripi sa zbori " este interpretata într-o manieră romantică, aşa cum cei trei tenori de la Distinto şi-au obişnuit fanii, fiind compusa de Daniel Alexandrescu, iar versurile fiind semnate de Liliana Stefan iubita lui Dan Bitman.

Mesajul piesei ARIPI SA ZBORI este adresat tuturor celor îndragostiţi: când te simţi abătut şi amintirile te ţin prizonier, dragostea este cea care te va elibera şi-ţi va da "Aripi sa zbori".

Noua piesa ARIPI SA ZBORI va beneficia în curand şi de videoclip, insa pana atunci bucurati-va de un videoclip cu versuri (Lyrics Video).VIDEOCLIP cu Versuri DISTINTO - ARIPI SA ZBORI

"Cand toata lumea-ntreaba
  Ce e cu tine, spui in graba
  Ca totu-i bine acum in viata ta..."


DISTINTO - ARIPI SA ZBORI este evident o melodie superba, cu versuri pline de continut, dublata de interpretarea unor voci de exceptie.
Versuri DISTINTO - ARIPI SA ZBORI

Dupa ce au  lansat noul single la radio la PRO FM acum o saptamana, ieri cei de la trupa Distinto au facut lansarea la TV a piesei Aripi sa Zbori la ANTENA 1 in emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" !

Trupa Distino este prima trupa de Pop-Rock din Romania.