Carmen-Livia Jucan Biografia unei "fete de la pagina 5" care a ajuns unul dintre purtatorii de cuvant ai IPJ Cluj

Sa fim clar intelesi. Chiar daca pare un subiect de cancan ieftin, reprezentantii Politiei Cluj spun ca tanara Carmen-Livia Jucan a pozat inainte sa fie admisa la Scoala de Agenti de Politie si ca in prezent se fac verificari si urmeaza sa se stabileasca daca si ce masuri se vor lua.

Se vede ca unii sunt nemultumiti de faptul ca in biografia lui Carmen-Livia Jucan s-a strecurat in urma cu 5 ani de zile, un episod mai mult sau mai putin decent. Depinde cum vreti sa judecati niste aparitii foto intr-un tabloid de monden.

Carmen-Livia Jucan a pozat in urma cu 5 ani pentru ziarul Libertatea, mai precis pentru rubrica "fata de la pagina 5".

Insa ... cinci ani mai târziu, clujeanca Carmen-Livia Jucan a demonstrat ca este o fata serioasa, ca are ambitii mari in cariera si ca n-a vorbit in zadar cand declara ""Vreau sa conduc într-o lume a barbatilor".
Carmen-Livia Jucan Biografia tinerei purtaoare de cuvanta IJP Cluj

Iata ca Livia Jucan a ajuns unul dintre purtatorii de cuvânt ai IPJ Cluj.

Insa cum invidia si rautate este omniprezenta, cineva a cautat pe internet detalii despre Livia Jucan si a asa s-a ajuns la actuala poveste, care cu siguranta se va sfarsi cu bine pentru tanara purtatoare de cuvant a IPJ Cluj.

Si referitor la fetele de pagina 5 din Ziarul Libertatea. Azi multe dintre ele au ajuns vedete pe care le vedeti de fiecare data cand deschideti televizorul sau pagina online a unui ziar.

Rubrica "Fata de la pagina 5" din ziarul Libertatea a lansat multe vedete de-a lungul timpului.

Laura Cosoi a ajuns la PRO TV dupa ce a aparut in ziarul Libertatea, iar Roxana Ionescu - pe care o stiti si ca “Mama Natura” - a devenit prezentatoare la Antena 1.

Andrea Mantea, Oana Oprea, Doria Ivan, Laurette Atindehou, Andreea Spataru si Alexandra Enachescu sunt alte foste staruri ale rubricii "fata de la pagina 5".

Iar despre ele nimeni nu comenteaza nimic referitor la acest aspect.

Si atunci unde e dreptatea?

Judecam cu 2 masuri in functie de conjunctura si interese?
MAI POTI CITI