PROGRAM EPISOADE Suleyman Magnificul joi si vineri se lupta cu ROMANII AU TALENT si NEXT STAR

Serialul turcesc “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” de la KANAL D  isi schimba ziua de difuzare. 

In programul KANAL D de saptamana aceasta, serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” va putea fi urmarit atat marti (11 martie), de la ora 20.00, cat si in serile de joi si vineri.

De saptamana viitoare “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” va fi vazut de fani doar joia si vinerea de la ora 20.

Aceasta miscare de schimbare a programului de difuzare a noilor episoade din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” in zilele de joi si vineri pare a fi o provocare pe care KANAL D o adreseaza concurentilor Antena 1 si Pro TV.

Joia, Antena 1 difuzeaza emisiunea concurs NEXT STAR, iar vineri la PRO TV "Romanii au talent".
program kanal d reluare  Suleyman Magnificul

Poate ca “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” va fi ca si audienta deasupra lui NEXT STAR de Antena 1, insa "Romanii au talent" de la PRO TV este o mare provocare. Mai ales daca tinem seama ca ultimele editii "Romanii au talent" au adus rating-uri uriase pentru PRO TV, peste 4 milioane de romanii uitandu-se la acest show de talente.

Ce vrea sa demonstreze KANAL D cu schimbarea orei de difuzare a serialului turcesc “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” in program?

Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepusera sa ameninte crestinatatea si sa devina o superputere a lumii.

Serialul  “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a starnit controverse si proteste puternice in Turcia, pentru ca sultanul Suleyman este prezentat ca fiind impatimit dupa alcool, ceea ce contravine spiritului islamic.

Cine va fi mai puternic?

Ii va invinge  Suleyman Magnificul pe "romanii care au talent si vor sa ajunga next star"?

UPDATE

Vor fi 2 episoade din Serialul FERIHA, luni si marti, tot de saptamana viitoare.
MAI POTI CITI