Biografie RODICA Morosanca - Vasile Ghiban de la Romanii au talent - barbatul care se imbraca ca o femeie

Rodica, alias Vasile, a fost vineri la "Romanii au talent" si a fac show.

Daca are Sexy-Morosanca Rodica (FOTO) talent sau nu e greu de spus in acest moment. Insa prezenta ei in etapele urmatoare ale concursului de talente de la PRO TV cu siguranta nu este intamplatoare, realizatorii realizand ca Rodica poate reprezenta un mod facil de a face rating.

Rodica Morosanca cea "sexy", cum se autointituleaza, este tocmai din Sighetul Marmatiei si este pasionata de muzica populara.

Morosanca a captivat juriul si publicul de la "Romani au talent" si a evoluat fara emotii, aratând reale calitati pentru o viitoare cariera artistica pe care ar putea s-o imbratiseze daca norocul îi va surade.

Sexy Morosanca, asa cum se autointituleaza persoana care i-a facut avansuri lui Smiley la "Românii au talent", este un barbat pe nume Vasile.
wiki rodica sexy morosanca vasile ipostaze foto
Romanii au talent - Rodica, Vasile in haine de femeie

Rodica a facut senzatie dupa ce a urcat pe scena, a realizat o stire de televiziune pe doua voci, a cantat o populara si l-a invitat pe Smiley in patul ei.

Cu toate astea, Rodica de la "Romani au talent" nu se jeneaza sa pozeze în ipostaze provocatoare, ca si cum ar fi cu adevarat femeie.

Rodica Morosanca, adica Vasile, vine din satul maramuresean Rozavlea si este destul de cunoscuta la nivel local. Numele de scena - Rodica - i l-a pus chiar mama lui în copilarie, întrucat aceasta isi dorea o fetita, si nu un baiat.

Astfel ca "Rodica" a început sa petreaca mai mult timp cu fetele, a început sa se îmbrace ca ele si apoi sa "agate" baieti.

Rodica pozeaza in bikini si se iubeste cu barbati casatoriti.  Prin patul Rodicai (alias Vasile) au trecut baieti tineri, varstnici, burlaci si chiar si barbati casatoriti, cu toate ca Rodica a marturisit ca nu a vrut niciodata sa strice o familie. 

Rodica ar avea acum si o relatie cu un barbat, Gigel, care lucreaza în Italia si cu care viseaza sa se casatoreasca.

In prezent, Sexy Morosanca canta muzica populara pe la nunti muzica.

Oare nuntasii, stiu oare ce se ascunde sub fusta lui Vasile aka Rodica Morosanca?

Cea mai mare cota de piata din istoria entertainmentului TV din Romania a obtinut-o vineri 7 martie emisiunea "Romanii au talent".

Audienta medie a fost de 29,7 puncte de rating si o cota de piata uriasa de 59,1% - adica de aproape 10 ori mai mult decat concurenta. Urmatorul clasat a obtinut abia 3,3 puncte de rating si 6,5% cota de piata.
MAI POTI CITI