BIOGRAFIE Mirela Bucovicean fondatoarea site-ului Molecule F fosta iubita a lui ANDI MOISESCU

Scurta biografie Mirela Bucovicean, o tanara antreprenoare care la varsta de 33 de ani a renuntat la o cariera de succes în afaceri imobiliare pentru a-si transforma pasiunea intr-o afacere de succes.

Mirela a pornit la drum cu un angajat si un spatiu într-o veche spalatorie, iar astazi este deja proprietara unei ‘’mici fabrici de moda’’.

Inceputurile Mirelei Bucovicean in antreprenoriat au fost acum 23 de ani, pe vremea cand avea numai 14 ani in atelierul mamei sale

Dupa o lunga aventura de succes prin publicitate, presa, imobiliare, Mirela Bucovicean  s-a intors în 2010 la marea ei pasiune: moda.
biografia mirela bucovicean iubita andi moisescu
CV Mirela Bucovicean

A lansat Molecule-F,  un magazin on-line care vinde exclusiv îmbracaminte si accesorii semnate de catre designeri romani, sloganul sau fiind: “Proudly powered by Romanian designers”.

Molecule F este un concept care s-a nascut din necesitatea unei platforme care sa promoveze si sa vânda designerii romani de top.

Mirela Bucovicea este multumita de felul în care site-ul Molecule F s-a dezvoltat, de ceea ce reprezinta în acest moment acest proiect si de potentialul pe care îl are.

Ambitia si efortul depus in afaceri de Mirela Bucovicean au fost completate de sprijinul primit din partea mamei sale.

Anteprenoarea spunea sincer ca mama a fost cea care a invatat-o importanta independentei financiare si a tinut cont de acest lucru intotdeauna. Lucru care se reflecta pe deplin in activitatea ei de pana acum.

Succesul Mirelei este umbrit insa de problemele din viata de familie. 

Dupa ce tatal sau a murit, in 2004, ea a fost data in judecata, culmea, de catre mama sa, nemultumita ca i-a revenit doar un sfert din mostenire, in timp ce fiica sa s-a ales cu restul.

Mirela Bucovicean si mama sa se judeca acum pentru o avere formata dintr-un apartament la bloc, 20.000 de euro ramasi din vanzarea unui imobil, 4.400 de euro rezultati din vanzarea unei masini, un set de mobilier de dormitor alb, un lant de aur, o pereche de butoni din aur galben, doua ace de cravata, un ghiul si un ceas de aur.

Pentru ca asa este in viata, "banul este ochiul dracului" si nu tine cont nici macar de relatia mama - fiica.

Mirela Bucovicean se consider o norocoasa sa fie atat de iubita de catre oamenii deosebiti care o inconjoara.
poze rare andi moisescu mirela Bucovicean
Mirela Bucovicean  Andi Moisescu WIKI

Mirela Bucovicean a fost întotdeauna foarte discreta cu viata personala. Poate din pudoare, poate datorita altor motive.

Insa... Se stie ca Andi Moisescu si Mirela Bucovicean au fost o vreme intr-o relatie.

Mirela Bucovicean a fost timp de cinci ani iubita lui Andi Moisescu, intre 1998 si 2003.  

Cand am inceput relatia cu Mirela, am facut-o fiindca eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine sa fiu foarte atras si fizic de o femeie ca sa existe o relatie. Si, in cazul nostru, atractia exista. A existat din plin, din prima clipa, si mai exista si azi”, marturisea realizatorul TV Andi Moisescu intr-un interviu de pe vremea in care formau un cuplu.

La scurt timp, in 2004, Andi Moisescu s-a casatorit cu Olivia Steer, colega de la PRO TV, in timp ce Mirela Bucovicean s-a dedicat suta la suta carierei.

In martie 2013, Mirela a fost inclusa de revista Business Magazin in “Top 200 – Cele mai puternice femei din business”.

Mirela Bucovicean o biografie interesanta, marcata de realizari profsionale si neimpliniri in viata personala. O femeie de afaceri care isi doreste sa lase ceva memorabil in urma sa, sa nu fi trecut degeaba prin viata. 
MAI POTI CITI