Biografia MARIA LINDA de la ANTENA 3, brasoveanca misterioasa de la METEO la NUMAI DE BINE

MARIA LINDA este frumoasa prezentatoare a rubricii METEO de la ANTENA 3. 

Inalta, subtirica cu tenul masliniu MARIA a atras atentia publicului de la primele aparitii. Parca si "VREMII" ii era pe plac prezentatoarea.

Multa vreme lumea s-a intrebat cine este domnisoara MARIA LINDA.

Va vine sa credeti ca bruneta are 29 de ani?

MARIA LINDA s-a nascut la BRASOV iar apoi norocul i-a suras.

A gasit sansa care ii permitea sa faca ceea ce ii place. De necrezut ca o fata asa atragatoare nu si-a gasit rostul mai devreme.

Au fost vremuri cand MARIA isi cauta cu asiduitate un loc de munca. Pentru ca toata lumea a vazut-o ca pe cea mai serioasa prezentatoare de meteo putini isi imagineaza ca MARIEI nu ii sunt straine stirile.
biografie maria linda antena 3

A terminat liceul in orasul natal si cum traia intr-un oras de munte pasiunea pentru sport nu era ceva neobisnuit. MARIEI ii plac tenisul, fotbalul, sahul, dar si yoga. Este  atrasa si de lumea orientala  si il admira pe DALAI LAMA.

MARIA LINDA a absolvit doua facultati. La UNIVERSITATEA ROMANO-CANADIANA a urmat cursurile FACULTATII DE JURNALISM dar si FACULTATEA DE DREPT la UNIVERSITATEA GEORGE BARITIU.

Vorbeste engleza si spaniola. Ii plac excursiile, calatoriile. O femeie frumoasa ca ea nu putea sa nu cocheteze cu moda. Atunci cand isi face aparitia e clar ca intoarce capete.

MARIA LINDA si-a inceput drumul profesional in radio. A lucrat la doua posturi de radio din BRASOV  la RADIO UNU si mai apoi la RADIO IMPULS. 

S-a ocupat cu redactarea si prezentarea stirilor si chiar a participat la realizarea unor spoturi publicitare. A urmat si o emisiune. Dupa aceste experiente profesionale drumul i-a fost deschis si a fost acceptata in echipa ANTENEI 3.

Chiar daca se ocupase de stiri la ANTENA 3 i s-au incredintat stirile sportive. Cum in ultimii ani prezentatoarele de stiri sportive  trebuiau sa aiba cel putin calitatea de a fi atragatoare la acest capitol MARIA LINDA nu a  avut emotii.

A vrut sa demonstreze ca  are cunostinte de geografie si nu are trac in fata camerelor.Printre pasiunile sale se numara navigatia  si politica.

Dintre sportivi ii apreciaza pe MESSI, RAFA NADAL, ROGER FEDERER.

Preferintele muzicale sunt diverse de la U2, STING, ALICIA KEYS.

"DISCURSUL REGELUI" si" MARELE GATSBY" sunt doua din filmele sale preferate.Oricat s-au straduit unii MARIA LINDA a stiut sa stea departe de scandaluri.

Doar apropiatii stiu  pentru cine bate inima frumoasei brunete. 

MARIA LINDA s-a implicat  in tot ce tine de profesie si nu e vazuta prin cluburi. Evenimentele la care alege sa fie prezenta sunt bine alese.
wiki maria linda blog vedete

Duminica 16 martie 2014 va fi o zi plina de emotii pentru MARIA LINDA si colegele ANCA LUNGU, ELLA CRACIUN si OLIVIA PAUNESCU.

Impreuna ele vor da startul celei mai noi emisiuni dedicate femeilor la ANTENA3.

Emisiunea NUMAI DE BINE  le va aduce pe cele patru domnite in ipostazele specifice femeii moderne. Noutati din moda, sport, alimentatie sanatoasa, retete gustoase. O emisiune menita sa te binedispuna duminica dimineata.

MARIA LINDA se va ocupa de sport doar asta stie cel mai bine.

MARIEI LINDA i s-a oferit sansa de a lucra si intr-o emisiune. Un lucru este sigur.

La emisiunea NUMAI DE BINE se vor uita doamnele si domnitele preocupate de frumusete.

Nu ne ramane decat sa asteptam prima editie a emisiunii NUMAI DE BINE.

La final vom putea spune daca ne-a placut si daca a fost  NUMAI DE BINE.