BIOGRAFIE Laura Belecciu prezentatoarea Prima TV fost Top-model international

Laura Belecciu este prezentatoarea matinalului de la Prima TV.

„Neam trezit” este matinalul Prima TV in care fostul model Laura Belecciu (31 de ani) prezinta alaturi de colegii ei Adrian Nicolae, Micutzu (Cosmin Nedelcu) si Oana Paraschiv.

Laura Belecciu s-a nascut in data de 23 mai 1982 la Iasi.

Laura Belecciu  mai are o sora, Alexandra, de 27 ani, care este medic veterinar si un frate, Alex de 12 ani, care este inca la scoala.

Cand era mica Laura Belecciu isi  dorea sa devina medic veterinar pentru ca îi placeau mult animalele.

Primul job al Laurei Belecciu a fost în urma cu 14 ani tot la Prima TV.
laura belecciu biografia blog vedete

Cu primii bani castigati  din televiziune spune ca si-a platit chiria pentru ca se intretinea singura.

Laura Belecciu este unul din top-modelele de succes internationale ale Romaniei si a fost una din cele trei prezentatoare ale emisiunii Midnightsun de la Euforia si Antena 1.

Laura a fost model de talie internationala.

Timp de 9 ani Laura Belecciu a lucrat ca model la Paris, Milano, Atena, Barcelona, Tokio si Londra.  A prezentat pentru nume mari ca: Dirk Bickembergs, Karl Lagerfeld, Anna Molinari etc.

Experienta pe care a avut-o lucrand pentru Chanel cu Karl Lagerfeld i-a aratat ce înseamna calitatea si talentul la superlativ.

Reintoarcerea în Romania a coincis si cu reintoarcerea în televiziune.

 “Midnight Sun” si “Buna ca Viata” sunt doua dintre productiile care au avut-o ca gazda pe Laura Belecciu.

De asemenea, Laura Belecciu a fost foarte incantata de emisiunea "Buna ca viata" pe care a prezentat-o alaturi de Dragos Bucurenci, pentru ca a avut ocazia sa le arate celor de acasa cum ne putem face viata mai frumoasa si cum putem trai frumos fara a face eforturi financiare mari.
laura belecciu nemachiata poze facebook

Laura Belecciu spune ca e o adevarata gurmanda. "Pentru ca sunt moldoveanca îmi plac mult pârjoalele moldovenesti". Nu tine un regim alimentar special, dar nu mananca nimic care contine gluten.

Despre cele mai frumoase momente traite de ea, Laura spune: "In fiecare zi traiesc momente frumoase. Ma simt fericita când ma întorc dupa o zi de munca acasa si sunt asteptata de catelul si pisica mea".

De astazi Laura Belecciu  va prezenta, la postul de televiziune Prima TV, matinalul “Neam trezit!”. 

Sa ii uram succes!