Biografie Ioan Chiriacescu a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu o cisterna

Ioan Chiriacescu seful Camerei de Comert Braila  a murit.

În urma impactului, Ioan Chiriacescu a decedat pe loc, maşina pe care o conducea fiind distrusa.

Chiriacescu, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a intrat pe Soseaua de Centura fara sa acorde prioritate unei autocisterne care circula regulamentar.

Soferul autocisternei, un babat de 40 de ani din Dambovita, a fost testat cu aparatul drager, care a indicat că nu consumase băuturi alcoolice.

Socat de cele intamplate, Daniel N., 40 de ani, soferul autocisternei ce apartine unei societati comerciale din judetul Dambovita, a declarat ca autoturismul condus de Ioan Chiriacescu  i-a aparut in fata.

În momentul producerii accidentului, Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu,  era singur in masina.
Ioan Chiriacescu wiki cv a murit

Autocisterna era goala, astfel ca riscul producerii unei explozii a fost evitat.

O eventuală explozie ar fi putut avea urmări tragice, dat fiind faptul că accidentul a avut loc în imediata apropiere a unei benzinării LukOil.

Din biografia lui  Ioan Chiriacescu, in varsta de 63 de ani, va putem spune ca s-a aflat la conducerea Camerei de Comert de mai bine de 10 ani , fiind si presedinte al Curtii de Arbitraj Comercial Braila.

Ioan Chiriacescu, fostul sef al CCIA era sotul medicului Mariana Chiriacescu, seful Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Braila.

Cei doi au impreuna un copil.

Moartea Presedintelui Camerei de Comert Braila arata inca odata ca nimeni trebuie sa se joace cu viata sa si a celor din preajma lor atunci cand sunt la volan.