Numele Atasatului ambasadei Marii Britanii în Romania mort la Baia Mare inca necunoscut

Numele atasatului ambasadei Marii Britanii în România care a ales sa se sinucida aruncandu-se de pe un hotel din Baia Mare, nu a fost inca dat publicitatii de autoritati.

UPDATE: Potrivit unor surse eMaramures, numele diplomatului britanic mort la Baia Mare este Ian Saunders

Daca romanii nu au "invadat" Anglia sa le fure painea de la gura englezilor, iata ca un atasat al ambasadei Marii Britanii în România a ales sa se omoare aruncand-se de pe Hotelul MARA din Baia Mare.

Barbatul are 47 de ani, era atasat al ambasadei Marii Britanii în România, si s-a cazat la hotel în data de 14 ianuarie, la ora 22.00.

Acesta le-a cerut reprezentantilor hotelului sa fie cazat la ultimul etaj. Barbatul trebuia sa plece azi, dar si-a prelungit sederea cu înca o zi.
hotel mare baia mare moarte atasat ambasada UK.jpg

Atasatul  ambasadei Marii Britanii în România a fost vazut joi 16 ianuarie 2014, de mai multe persoane din zona hotelului ca se balansa pe balustrada balconului. Barbatul s-a aruncat de la etajul 7.

Martorii au sunat imediat la numarul de urgenta 112.

Recent renovat, Hotel Mara a devenit primul hotel din Baia Mare ce ofera o gama variata de servicii destinate atat turismului de afaceri cat si celui de agrement.

Hotelul Mara este situat in centrul comercial al orasului Baia Mare, facand astfel usor accesul catre autoritatile locale, institutiile publice si banci.

Aeroportul se gaseste la 11 kilometri departare, iar gara la doar un kilometru.

Hotelul Mara dispunde de 115 camere luxoase, dar si apartamente cu panorama asupra Parcului Mara si a muntilor ce inconjoara orasul Baia Mare.

Diplomatul britanic ar fi lasat un bilet de adio.

Stire in curs de actualizare!
MAI POTI CITI