Digi Sport 1 Lucian Bute vs Jean Pascal LIVE duminica 19 ianuarie Online WIKI

Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va fi difuzat pe Digi Sport 1 la ora 06.00.

Digi Sport 1 transmite, in direct si in exclusivitate, de la ora 03.00, ora Romaniei, prima lupta a lui Bute din noiembrie 2012 incoace

Lucian Bute se lupta duminica, 19 ianuarie, la Montreal, pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal.

Scurt WIKI cine e Jean Pascal? 

Jean Pascal este cunoscut in Romania si pentru faptul ca, in anul 2009, l-a invins de doua ori pe Adrian Diaconu, luandu-i romanului titlul mondial WBC la semigrea.

Jean Pascal  s-a nascut in Haiti, dar a emigrat in Canada inca de la 4 ani, impreuna cu mama si fratele sau.

Jean Pascal are varsta de 31 de ani si a disputat pana acum 30 de lupte la profesionisti, dintre care 27 au fost castigate (16 prin KO), doua pierdute (cu Froch si Hopkins) si una terminata la egalitate (cu Hopkins).
digi sport 1 online meci lucian bute jean pascal live

Pentru meciul cu Bute,  Pascal s-a pregatit alaturi de Eleider Alvarez, un boxer promitator la categoria grea, si de antrenorul sau Angel Heredia.

Tema antrenamentelor: alergari usoare si sprinturi.

BUTE - PASCAL LIVE DIGI SPORT 1 si cateva cifre despre cotele la pariuri

Lucian Bute si Jean Pascal se bat in cel mai tare meci din istoria Canadei la box, asa cum sta scris pe toate site-urile de specialitate de peste ocean.

Pascal este favorit in meciul de duminica dimineata cu Lucia Bute, de la ora 6:15, avand o cota de 1.62.

Lucian Bute are o cota mult mai mare, 2.30 la o victorie si 6.50 pentru o victorie prin KO, iar o victorie rapida, in prima repriza, poate aduce un castig de 66 de ori mai mare.

Cote pentru victorie:
Jean Pascal 1.62
Lucian Bute 2.30
biografie wiki jean pascal blog vedete

Lucian Bute cauta revansa dupa infrangerea din meciul cu Froch in care si-a pierdut centurile iar prima sansa este pe 19 ianuarie 2014, contra lui Jean Pascal.

Asa ca daca nu dormiti vedeti pe DIGI SPORT 1 MECIUL BUTE - PASCAL.
MAI POTI CITI