Treceți la conținutul principal

MESAJE DE ANUL NOU - Urari si felicitari de revelion 2013- 2014

MESAJE DE ANUL NOU. Care sunt cele mai amuzante urari pentru 2014

Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2014. Urari si felicitari de revelion 2013- 2014, SMS-uri haioase pe care le puteti trimite rudelor, prietenilor si colegilor.

MESAJE DE ANUL NOU: Un gand bun, la cumpana dintre ani

1. E timpul sa-ti spunem adio, pentru ca viata merge mai departe. Am fost impreuna la bine si la rau, dar acum trebuie sa spunem: Bine Ai Venit, An Nou! La Multi Ani!

2. La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramâie, Iar în jurul ei sa fie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Gânduri bune, cumpatate Si urari de sanatate, Zile multe si prospere, De la Dumnezeu putere! La Multi Ani!

3. Si la Anu' care vine, Multa, multa bucurie, Foaie verde busuioc, Sanatate, mult noroc! La Anu' si La Multi Ani!
urari pentru anul nou 2014

4. Fara fite, fara poante, La Multi Ani! cu sanatate! Criza vine, criza trece, Noi mereu tot vom petrece! La Multi Ani!

5. Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va înnoureze “cerul” senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace în suflet si prosperitate.

6. Pentru anul ce vine îti doresc: pace în suflet, bucurie fara margini, sanatate cât cuprinde, credinta în bine si saruturi o mie!

7. Noul An sa te gaseasca cu gânduri bune si prieteni dragi si sa îti rezerve cele mai mai înalte realizari.

8. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat în tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu încredere! La multi ani! O viata împlinita si fericita!

9. Sa-ti amintesti cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus

10. Ultimele zile ale anului 2013 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2014este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si împliniri! La multi ani!