BIOGRAFIA FLORIN RISTEI XFACTOR-UL 3 CARE NU ARE IUBITA

Florin Ristei  a debutat in 2000, cu piesa “Dana”, alaturi de trupa AMICI, cunoscand un succes imens in acea perioada. 

Din 2005 a devenit solistul trupei MARFAR unde si-a completat experienta muzicala, devenind impreuna cu colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania.

Dupa 7 ani de activitate in MARFAR, Florin Ristei de la X FACTOR a hotarat ca e timpul sa incerce ceva nou, intr-o noua formula, abordand un nou stil.

Proiectul FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piata muzicala.
florin ristei biografie x factor 3 antena 1

Florin Ristei nu  are iubita. 

Iata ce declara intr-un interviu: “Nu, nu am iubita. Nu am portretul femeii perfecte, ci am portretul femeii care ar trebui sa fie in dreapta mea. Trebuie sa-mi inteleaga firea dificila, sa fie alaturi de mine in tot ce fac, sa fie intelegatoare, frumoasa, inalta de 1.72 metri maxim si sa fie eleganta pe tocuri. Cam atat”.

Insa lucrurile legate de iubita lui Florin Ristea nu stau asa de simplu.

Florin s-a facut cunoscut în urma cu multi ani pe vremea când facea parte din trupa Amicii si cânta cu patos despre colega lui "Dana", în prezent se pare ca Ioana Anuta i-a trezit interesul artistului.

Trecand de biografia sentimentala a lui Florin Ristea, sa vedem ce spune concurentul cu mare sanse sa castige X FACTOR 3 despre ceea ce va face cu banii pe care ii va castiga odata cu premiul cel mare.

"...Daca voi castiga X Factor … cel mai probabil imi voi achita creditul de la apartament, apoi am promis prietenilor, ca voi plati o excursie de 3 saptamani in Thailanda (colegi de trupa + cei mai buni prieteni ai mei). Bineinteles, voi investi si in viitoarea mea cariera muzicala..."
florin ristea ioana anuta wiki de cancan

Fiecare dintre concurentii din gala finala a X FACTOR 3 au potential.

Din acest motiv au si ajuns in fazele finale ale concursului. 

Ambii, Mataev si Ristea au talent. 

Daca stiu sa-si exploateze si bucatica de noroc, o sa-si faca o cariera de succes.
MAI POTI CITI