VIORICA MACOVEI biografie- Sus in'naltul cerului - COLINDE si CANTECE DE IARNA 2014

Asculta versuri colinda "Sus in naltul cerului".

Sus in naltul cerului, muzica de iarna in interpretarea Vioricai Macovei, artista careia ii plac senzatiile tari, lucrurile care te fac sa traiesti viata la maximum, dar încearca totusi sa fie cumpatata, sa traiasca frumos.

Biografia artistica incepe pentru Viorica Macovei la varsta de 13 ani, cand  a luat primul premiu I din viata ei la concursul „Doina, doina, cântec dulce“ desfasurat la Gura Humorului

Viorica Macovei s-a nascut in data de 26 martie 1985, în apropiere de Gura Humorului.

Nascuta si crescuta intr-o familie de trei fete, Viorica a fost cea mai mica si, cum era de asteptat, cea mai rasfatata.
viorica macovei biografie blog vedete

A abosolvit Facultatea de Istorie si Geografie „Stefan cel Mare“, Suceava si este necasatorita.

Viorica Macovei si-a facut debutul artistic adevarat la emisiunea „O vedeta populara”, la vârsta de 16 ani, cu o doina de vaduvie.

Talentul a propulsat-o în competitii tot mai complexe.

A participat la concursul „Cântecele românilor de pretutindeni“ de la Mehedinti, a câstigat «Trofeul Maria Lataretu» de la Târgul Jiu, apoi «Strugurele de aur» de la Jidvei.

Cel mai mult o bucura pe Viorica Macovei însa faptul ca a participat la „Cerbul de aur“.

În cei 11 ani de cariera artistica, Viorica - recunoscuta în special dupa melodia „Mândra-i hora-n Bucovina” - a imprimat trei discuri si pregateste publicului noi surprize.


Colindul "Sus in'naltul cerului" face parte de cel mai nou album semnat Viorica Macovei, "Scrisori catre cer 2013-2014 (Colinde si cantece de iarna)". Pe albumul “Scrisori catre cer” se regasesc 3 duete alaturi de Raoul si o inedita colaborare pentru o melodie cu maestrul Dumitru Farcas.

Timpul liber si-l petrece frumos, mare parte din el alaturi de prietenele sale dragi. Mere împreuna la echitatie, la piscina, la kangoo jumps.

Viorica Macovei declara ca nu pierde vremea în fata televizorului nici macar cand este ea pe micul ecran. Prefera sa-si petreaca timpul citind.

Spune ca se roaga la Dumnezeu doar sa-mi dea sanatate.

În rest, lasa timpul sa curga si se încrede în alegerile pe care le face El pentru ea, caci ceea ce i-a dat pâna acum a fost numai bine.

Viorica Macovei spune ca atunci  cand va fi mamica, o mare parte din timpul ei se va îndrepta catre familie, care pentru mine este ca un templu, iar cariera artistica va ajunge pe plan secund.
MAI POTI CITI