Biografia FATIH Al aka boierul MATRAKCI NASUH prietenul lui IBRAHIM PASA din SULEYMAN MAGNIFICUL

Fatih Al biografia actorului care il interpreteaza pe boierul MATRAKCI NASUH

Iubitorii serialului SULEYMAN MAGNIFICUL au aflat de moartea PASEI IBRAHIM intr-un episod emotionant. Si daca PASA IBRAHIM si-a facut iesirea din serial dramatica, haideti sa il cunoastem pe omul de incredere al PASEI IBRAHIM,cel care i-a stat alaturi in cele mai grele clipe si l-a slujit cu devotiune.

Ba mai mult a avut puterea sa renunte la iubirea pentru VICTORIA(cadana care a vrut sa il asasineze pe sultan). A acceptat sa se insoare si apoi sa divorteze de cadana NIGAR. Toate din ordinele marelui PASA.

Vorbim de  boierul  MATRAKCI NASUH un personj important la curtea sultanului. Oriunde se afla PASA IBRAHIM il vedeai si pe MATRAKCI NASUH. Si ce ochi, si ce privire!
Biografia FATIH Al aka boierul MATRAKCI NASUH

Ramane sa vedem ce va face boierul NASUH fara IBRAHIM. Cine este insa ACTORUL care ii da viata atat de expresiv personajului ?

Interpretul personajului MATRAKCI NASUH se numeste FATIH AL.

Ambitios,extrem de talentat, FATIH AL este actor de teatru si film apreciat si indragit de public.Pana sa ajunga in echipa serialului SULEYMAN MAGNIFICUL, FATIH AL a jucat in filme pe marele ecran, seriale de televiziune si show-uri.

S-a nascut la ANKARA la 12 septembrie 1976. In interviuri sin in orice imprejurare, FATIH AL vorbeste cu insufletire  de orasul in care s-a nascut. Cu insufletire si multa mandrie. Toata viata sa este legata de acest oras care poarta cu sine un anume ritm de viata.

Tatal lui FATIH si-a dus familia in GERMANIA si acolo au stat trei ani. Dupa ce si-a terminat treburile legate de slujba familia a revenit in ANKARA.
WIKI FATIH Al aka boierul MATRAKCI NASUH
FATIH AL nu concepe sa traiasca in alta parte. Practic a avut ocazia sa vada cum a evoluat orasul  de la acele terenuri virane unde ii placea sa joace fotbal la cladiri si cartiere. Si din punctul de vedere al unui actor viata profesionala din ANKARA difera de cea din ISTANBUL unde totul este scump.

FATIH este absolventul a doua facultati. A absolvit sectia de actorie a UNIVERSITATII din ANKARA. Mai apoi pentru ca nu ii placea sa aiba timp de plictiseala s-a apucat si de FACULTATEA de LITERE si ISTORIE.

In perioada 2003-2009 FATIH AL a facut parte din colectivul TEATRULUI OTEKI din ANKARA. A stiut sa imbine teatrul si filmul. Ceea ce nu stiati este faptul ca actorul este o prezenta constanta a festivalurilor de film de la CANNES si BERLIN. Filmul OUR GRAND DESPAIR in care FATIH AL face un rol memorabil l-a adus in fata opiniei publice iar criticii de film au avut numai cuvinte de lauda pentru magistrala interpretare.

Are actorul FATIH AL disperari in viata si are regrete? "NU AM REGRETE, SUNT FERICIT CU MINE INSUMI. MAI EXISTA MOMENTE IN CARE  TE INTREBI OARE CE AR FI FOST DACA... SAU  NU AM VRUT ... AIA NU MI-A PLACUT.""

In timp ce filmeaza la serialul SULEYMAN MAGNIFICUL, actorul are timp si de alte proiecte. VIATA sa este plina   si FATIH este fericit.Deja filmeaza la DAIRE un film ce va aparea in 2014.

FATIH AL s-a achitat cu brio de rolul din serialul  SULEYMAN MAGNIFICUL si  si-a castigat alti fani.
Fatih Al Wiki Actori Suleyman Magnificul

Fanii care sunt curiosi sa  afle cat mai multe despre viata sa particulara trebuie sa fie extrem de rabdatori.
NU PREA EXISTA INTERVIURI cu ACTORUL FATIH AL.

FILME cu FATIH AL
  • 2014- DAIRE
  • 2012- EVDEKI YABANCILAR
  • 2011- SULEYMAN MAGNIFICUL
  • 2011- OUR GRAND DESPAIR
  • 2008- HAZAN MEVSINI
  • 2005- RUZGARLI BAHCE
  • 2008- A FAIR GROUND ATTRACTION
MAI POTI CITI