Cristina Batlan Biografia antreprenoarei de la Musette cu o avere impresionanta si un talent pe masura


Biografia tinerei femei de afaceri din spatele brand-urilor: Musette si Christelen B, este biografia unei fete care la 18 ani a renuntat la facultatea de drept pentru a intra in afaceri iar astazi, se poate lauda cu o avere estimata la 15 milioane de euro! 

Pentru ca da, averea Cristinei Batlan se numara in milioane, dar multi uita munca depusa de tanara antreprenoare pentru a ajunge aici.

Cunoscuta si drept „doamna Musette", Cristina Bâtlan este unul dintre putinii antreprenori români din domeniul încaltamintei care a reusit sa vânda în New York sau Paris pantofii facuti la Husi.

Cristina Batlan are o fabrica de pantofi si reuseste sa vanda, anual, peste 120 de mii de perechi in tara dar si in strainatate, la New York, Paris sau Viena.
biografie cristina batlan cv de femeie de afaceri
Cristina Batlan FOTO facebook.com

Cristina este neobosita sa inventeze, experimenteaza continuu si a ales ca viata ei sa fie Musette.

Prima colectie de genti Musette s-a nascut în 2000, iar în 2002 Cristina Batlan a deschis prima fabrica de încaltaminte.

Musette detine doua unitati de productie pe piata locala, unde sunt facuti peste 60.000 de pantofi si genti în fiecare colectie.

În fiecare an exista doua colectii Musette de baza si doua colectii pronto-moda (cu un numar redus de produse), precum si colectii pentru evenimente speciale.

Produsele realizate în România sunt vandute atât pe piata locala, cât si în strainatate, în SUA, Franta, Ungaria, Luxemburg, Israel, Liban, Mongolia si Bulgaria.

Magazinul Musette din New York a fost deschis la finalul lui 2010, iar ulterior produsele Musette au ajuns in Luxemburg, in Ungaria si in doua magazine si in Israel.


VIDEO Interviu Cristina Batlan

Oamenii ii cunosc insa numai aceasta latura, de femeie de afaceri, insa dincolo de faima, Cristina a trait si o drama care a marcat-o profund.

Sotii Cristina si Roberto Bâtlan au trecut printr-o adevarata drama în urma cu cativa ani. Femeia de afaceri a nascut prematur, la  5 luni si jumatate, un baietel care cântarea doar 815 grame.

Mai mult, micutul Adi a avut nevoie de o operatie la ochi, la numai câteva luni dupa nastere.

Designerii preferati ai Cristinei Batlan sunt Rick Owens, Dries Van Noten, Haider Ackermann, Anne Demeulemeester, brandul Rozalb de Mura si Lucian Broscatean.

Orasul în care se simte ca acasa este Parisul.

Altfel, cea mai mare relaxare a Cristinei Batlan este sa stea în gradina împreuna cu fiul si cu sotul sau, sa citeasca o carte buna si sa rada cu pofta .

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la Cosmeticele MELKIOR, intrati aici.

Comentarii