Biografia Oana Grigorut aka Oana Gregory romanca de la Disney Amanda din serialul "Crash & Bernstein"

O tanara actrita din Romania, Oana Grigorut, acum Oana Gregory, este una dintre vedetele din productiile Disney. Selena Gomez de Romania.

La doar 17 ani, adolescenta Oana Grigorut a obtinut un rol într-un film produs la Hollywood, a facut vocea pentru un personaj de desene animate si a aparut în doua productii TV ale Disney.

Familia Oanei a plecat din Negresti Oas când aceasta avea 6 ani si au ajuns în Chicago.

De acolo, familia s-a mutat din nou, de aceasta data în Los Angeles pentru ca Oana Gregory  s-a dovedit un copil foarte talentat.
oana-gregory-biografie wiki adolescente romania

La 10 ani Oana Gregory  a castigat titlul de "actrita anului" la preadolescenti si a fost declarata primul "Runner-up" - "modelul anului", tot la preadolescenti în cadrul concursului organizat de International Models & Talent Association, o prestigioasa organizatie profesionala care se ocupa cu depistarea de noi talente.

Imediat dupa ce a ajuns la Hollywood, Oana a început sa faca print-modeling si reclame de publicitate TV, dupa care a început sa participle la castinguri pentru filme si show-uri de televiziune.

O data ce a fost remarcata Oana a primit si primele oferte.
wiki oana gregory blog vedete

Astfel, Oana si-a început biografia de actrita  în anul 2010 cu un rol în "Spork".

Relatia Oanei cu Disney a început în 2011, cu rolul “Mika” din productia pentru Disney Channel intitulata “Kikin‘ It“, un serial care prezinta iesirea din anonimat a unui club sportiv de arte martiale.

Tot 2011 a fost anul în care Oana Gregory a început sa atraga atentia asupra ei, fiind invitata emisiunii “Aspiring Hollywood”, o productie TV în care sunt prezentate cele mai tinere si promitatoare talente din lumea cinematografiei americane.

Oana Gregory joaca acum rolul principal (AMANDA)  în serialul Disney, Crash and Bernstein.

Pentru a ajunge sa obtina acest rol, a concurat pentru acest rol cu 2.600 de fete.

Oana a filmat 23 episoade pentru sezonul 1 din Crash and Bernstein si acum se filmeaza sezonul 2, unde deja au ajuns la episodul 9.

Oana Gregory, biografia unei adolescente din Romania care face performanta artistica la Hollywood.

UPDATE

Oana Grigorut joaca acum rolul principal în “Crash & Bernstein”, cel mai difuzat serial de la Disney. Acesta urmareste povestea lui Wyatt, în vârsta de 12 ani, care locuieste cu mama si cu cele trei surori si care tânjeste sa aiba un frate cu care ar putea face lucruri baietesti.


Dorinta lui devine realitate atunci când o marioneta, numita Crash, prinde viata. Oana Gregory interpreteaza rolul Amandei, sora mai mare a lui Wyatt.

Premiera noului serial, “Crash & Bernstein”are loc sâmbata, 6 septembrie, de la ora 8.30, la Disney Channel. Noi episoade vor fi difuzate în fiecare sâmbata, la aceeasi ora.