Biografie Tatiana Istrati molodoveanca talentata fosta Tykka acum Tanya Rose pe numele de scena

Pe scurt despre biografia artistica a Tatianei Istrati

Tanya Rose fosta Tykka a facut initial studii la  scoala de muzica N.1 din Bender, specialiatatea canto-academic si pian.

Tatiana Istrati e studenta la Academiei de Muzica Teatru si Arte Plastice, anul I de studii, catedra Muzica usoara si Jazz.

Tanya Rose are la active 3 piese, doua din perioada cand se numea Tyyka, intitulate ”Te-am iubit”, compozitor Ilie Gorincioi (Elias TADEVS), text Iurie Palanciuc si a doua piesa în engleza ”Can’t get enough” compozitor Ilie Gorincoi (Elias TADEVS) si text Elena Buga.
biografie tatiana istrati tanya rose
Wiki Tatiana Istrati

Tykka, solista care în realitate se numeste Tatiana Istrati a fost "rebotezata" cu numele de scena, Tanya Rose.

Acum Tatiana Istrati si-a schimbat chiar si echipa cu care a lucrat, caci acum colaboreaza cu interpretul si cunoscutul producator basarabean EL Radu si compozitorul Ivan Linkovsky Jr.

Din aceasta frumoasa colaborare s-a nascut o piesa noua, în stil pop, care se numsete “Uneori” si la care va filma un nou videoclip cât de curând.

Referitor la piesa "Uneori" Tanya Rose declara:“traiesc la maxim aceasta piesa si ma regasesc în versurile ei. Sunt foarte multumita de colaorare si am multe planuri”.


Muzica UNEORI Tanya Rose - Ivan Linkovsky Jr.

Versuri UNEORI Tanya Rose - EL Radu

MAI POTI CITI