Biografia OLIA TIRA cantareata care a pozat pentru revista In Style

OLIA TIRA o biografie in care arta si frumosul inseamna totul

Frumoasa moldoveanca Olia Tira (FOTO) are un grad devastator de sex-appeal pe care nu l-a ascuns si de care nu s-a sfiit niciodata, acceptând cele mai fierbinti provocari de imagine scenica.

Lucrurile nu s-au schimbat în acest context nici dupa ce a spus „Da” în fata ofiterului starii civile si în viata ei s-a întâmplat fericitul eveniment alaturi de sotul sau iubit. Olia Tira este fericita si altceva nu mai conteaza.

In interviul acordat revistei In Style Olia Tira vorbeste despre relatia cu sotul ei, Roman, viata de familie si fricile ei legate de cresterea unui copil.
olia tira dezgolita frumos de secrete

Artista recunoaste ca este o fire geloasa, spre deosebire de sotul ei. Fiind intrebata daca Roman o sustine, Olia Tira a dezvaluit ca au discutat impreuna sedinta foto pentru In Style, si ea i-a explicat ca pozele nu vor fi deloc vulgare si vor avea un caracterul artistic.

Tot in acest interviu Olia a marturisit ca a acceptat sa se dezgoleasca frumos pentru ca a considerat acest proiect foarte interesant si neobisnuit, iar oamenii care inteleg frumusetea nuditatii, dincolo de stereotipuri, vor putea aprecia pozele.

Dar sa trecem la wiki-ul biografic al Oliei Tira

Olia Tira s-a nascut la 1 august 1988 în Potsdam, RDG (azi Germania) în familia unui militar sovietic.  Numele adevarat al vedetei este Olga Ţîra.

Dupa  o perioada de timp familia Oliei se muta în orasul Cahul din Republica Moldova.

In orasul Cahul în anul 2003 Olia Tira termina Liceul "Dimitrie Cantemir". Primele încercari de a se afirma Olia le-a întreprins deja la vîrsta de 13 ani cînd a participat la festivalul international de tineri interpreti din Cahul, Faces of Friends, unde s-a clasat pe locul 2, interpretînd o melodie a celebrei artiste basarabene, Nataliei Barbu.


Dupa acest concurs Olia a început sa colaboreze cu renumitul producator muzical Serghei Orlov, cu care lucreaza pîna în prezent. Mutîndu-se la Chisinau, Olia a absolvit Academia de arte.

La 23 de ani, multe din visurile Oliei Tira s-au împlinit: si-a lansat albumul de debut "Your place or mine?", a reusit sa-si incerce fortele în calitate de prezentatoare TV la emisiunea "Dimineata la STS", pe lînga toate acestea Olia Tira apare foarte frecvent pe primele pagini a revistelor din Republica Moldova.
biografie olia tira wiki blog vedete

Dar sa lasam sa vorbeasca despre biografia Olia Tira muzica sa si cateva imagini frumoase cu Olia Tira.
MAI POTI CITI