Biografie Denisa Ariton super modelul de la Ministerul Afacerilor Externe

Wiki biografic Denisa Ariton, reprezenta celor de la Gaz Metan Medias in Liga Sexy, si fana numarul 1 al lui David Beckham care a reusit sa obtina un post foarte bine platit la Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit unor documente intrate în posesia ziarului PUTEREA, frumoasa Denisa Ariton ocupa un post de referent gradul III si are un salariu de baza de 3.600 de lei lunar.

Iata CV-ul Denisei Ariton de la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi” (IEH), aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Data nasterii Denisa Ariton: 1987-06-14
denisa ariton biografia modelului de la externe

Dimensiuni: 90-62-89 cm

Inaltime Denisa Ariton: 1.74 m

In vara anului 2006, Denisa Ariton a fost „ghid pe destinatia Grecia”, iar în 2009 a reprezentat în pictoriale sexy echipa de fotbal Gaz Metan Medias.

De-a lungul timpului, Denisa Ariton a pozat ca model pentru Jolidon, I.D. Sarrieri sau Kenvelo, si a avut colaborari cu emisiuni difuzate de OTV, TVR sau Antena 1, printre care „În puii mei” si „Între prieteni”.

In 2012, frumoasa Denisa Ariton s-a specializat, timp de trei zile, la Poiana Brasov, ca expert în achizitii.

Modelul de la MAE are un masterat în comunicare la ASE, unde si-a luat licenta în 2008, la Facultatea de Economie Generala. 

La capitolul „competente si abilitati sociale, aptitudini organizatorice”, Denisa Ariton se lauda ca a fost „organizator si prezentator al evenimentelor speciale din cadrul Colegiului National „Iulia Hasdeu”.

Denisa Ariton se descrie ca fiind o persoana inteligenta, educata, spirituala, cu o mare putere de munca.

O persoana care zambeste foarte des, o persoana optimista, dar cel mai larg zambet declara ca ii apare atunci cand simte ca este iubita.
poze cv denisa ariton liga sexy blog vedete
Poze FaceBook Denisa Ariton
Si cu siguranta cineva de la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi” a iubit-o foarte mult.

Si poate ca suntem carcotasi degeaba, deoarece traim cu prejudecata nesanatoasa, cum ca o femeie nu poate si frumoasa si inteligenta.
MAI POTI CITI