Biografia FLORIN NEBY antrenorul de fitness, un CAMPION adevarat care promoveaza SPORTUL

FLORIN NEBY, FLO este FLORIN NEBUNU. Este CAMPION EUROPEAN titlu cucerit in 2009 si medaliat cu bronz, DUBLU CAMPION MONDIAL in 2010 precum si MAESTRU EMERIT al SPORTULUI.

Copilaria sa a fost presarata de antrenamente,cantonamente si concursuri nationale si internationale. Si-a dovedit talentul de la cea ma frageda varsta. Avea vreo 4 ani cand aproape darama aragazul si executa elemente de gimnastica adevarate acrobatii. Si ce mai facea FLO? Lua doua scaune si facea sfoara, urmarea filme cu eroul preferat VAN DAMME.

Nu avea timp pentru joaca in fata blocului. Trebuia sa mearga la antrenamente unde muncea ore intregi. Si mai era si scoala pe care nu o putea  lasa deoparte. SPORTUL l-a ajutat sa devina  matur. Nu e usor pentru un copil sa indure. Tarziu s-a vorbit despre modul in care copii erau batuti la antrenamente. In ROMANIA marile performante in gimnastica s-au realizat cu bataia.
Biografia FLORIN NEBY antrenorul de fitness

Asa a aparut si spiritul de sacrificiu. Timp de 15 ani FLORIN NEBUNU a facut gimnastica in LOTUL NATIONAL De GIMNASTICA ARTISTICA.

A dat apoi gimnastica artistica pe ramura gimnasticii aerobice si viata a inceput sa semene cu un film. FLORIN a facut parte din trupa AEROS o trupa formata din gimnasti care dadeau spectacole asemanatoare cu cele ale trupei CIRQUE DU SOLEIL.

Cu aceasta trupa FLORIN a colindat lumea. Au avut spectacole in 12 state ale AMERICII,AUSTRALIA, HONG KONG. Trei sapatamani s-a jucat spectacolul trupei AEROS taman pe scena de pe BRODWAY si au primit elogii  in prestigiosul ziar NEW YORK TIMES.

Dupa anii de sacrificiu, competitii turnee FLORIN a simtit nevoia sa ia o pauza. Si-a reincarcat bateriile si s-a decis sa ajute oamenii . Cum?

Dupa 20 de ani de experienta sportiva FLORIN, FLO cel pe care lumea il stie de acum FLORIN NEBY vrea sa arate lumii ce inseamna sa faci sport. Sa faci sport, sa ai o alimentatie echilibrata si sa te simti minunat, sa incepi sa iti iubesti corpul.

Ambitia care i-a caracterizat cariera sportiva l-a facut pe FLO sa isi deschida o sala de fitness ce respecta cele mai inalte standarde. Cine doreste sa fie in forma merge la CLUB MOVING. Aici il intalnim pe domnul antrenor FLORIN NEBY.


Tips by Neby: Exercitii in casa

Pentru ca numai el antrenorul stie sa ne spuna ce antrenamente ni se potrivesc care este cel mai bun regim si ce alimente sa mancam.FLORIN NEBY stie cu adevarat  cum sa iti explice ca nimic pe lumea asta nu ne poate sta impotriva daca vrem sa aratam si sa ne simtim bine. Cum sa invoci lipsa timpului cum sa spui NU POT?

FLORIN iti arata ca se poate. Si daca ajungi la sala de antrenamente ai ocazia sa vezi cum se intampla  asta.
Cum inveti sa ai rabdare si sa fii constient ca daca muncesti  ai rabdare si faci sport atunci vei fi castigator.

Cine nu locuieste in BUCURESTI se poate bucura de  sfaturile antrenorului urmarindu-i situl. O adevarata binefacere. Gasesti acolo programe de antrenamente, meniuri si  tot ce iti doresti.

NEBY antrenorul este din ce in ce mai cautat de oamenii care vor sa aiba o viata echilibrata. Asta o vor afla de la cel care ne invata:
  • CUM sa mancam- NATURAL- N
  • SA ne gasim -ENERGIA-E
  • SA fim  in BODY SHAPE-B
  • SA avem  tinerete adica sa fim YOUNG-Y
Toate astea alcatuiesc un acronim care surprinzator chiar da numele de NEBY adica antrenorul momentului.
ANTRENORUL PERSONAL al vedetelor dar si al oamenilor care vor sa arate bine si care invata ca SPORTUL este ATITUDINE si UN MOD DE VIATA.
MAI POTI CITI