Biografie Alexandra Hodis "noua" Monica Gabor a lui Irinel Columbeanu

Sa aiba de a face biografia Alexandrei Hodis cu Irinel Columbeanu?

Ziarul CLICK publica niste poze de la petrecerea Ramonei Badescu, unde Iri a venit însotit de doua domnisoare: una blonda si una bruneta.

Daca de blonda nu se stie prea multe, bruneta pe nume Alexandra Hodis, a fost remarcata de toti.

De ce a fost remarcata Alexnadra Hodis? Pentru, daca priviti  pozele cu Alexandra, veti vedea asemanarea izbitoare cu Monica Columbeanu, fosta sotie a  milionarului.

Alexandra Hodis este din 2011 model al Transilvania Fashion.
biografie alexandra hodis irinel columbeanu

Alexandra Hodis a castigat in 2012 titlul de „Miss Cap Aurora”.

Coincidenta sau nu, faptul ca Irinel Columbeanu a ales sa se afiseze la un eveniment public alaturi de o domnisoara care seamana foarte mult, inclusiv in gesturi, cu fosta sotie, poate fi interpretat in diverse moduri.

Sa fie Alexandra Hodis noua "iubita" a lui Iri?

Sau sa fie un gest simbolic, prin care sa arate cui vrea sa vada, ca Monica Columbeanu nu este ceva unic si irepetabil. Si ca exista si fete mai tinere si mai frumoase ca ea. Un fel de eveniment de PR, bine regizat si pus in scena.

Ori poate femeile care ii plac lui Irinel Columbeanu trebuie sa arate identic. Niste "clone" feminine frumoase si perfecte.


alexandra hodis cluj napoca wiki blog vedete

Conceput si realizat ca spectacol de moda, Programul Transilvania Fashion a fost initiat in anul 1992 de Grupul Mikotronic-Pioneer, pentru a crea un cadru select de promovare a designului textil si vestimentar, a creatiei si productiei de accesorii, precum si a tehnicilor de prezentare clasice si neconventionale.

In decursul anilor cele 40 de editii ale Transilvania Fashion au probat coerenta proiectului si au facut din Transilvania Fashion cel mai longeviv program consecvent de evenimente de moda din Romania.
MAI POTI CITI