Asculta Versuri Skizzo Skillz Telombilo - E simplu funky fresh rece

Dupa succesul imnului "Biniditat", talentatul si neconformistul artist Skizzo Skillz vine cu un single si un videoclip surprinzator ce va starni o noua miscare in randul publicului "fresh si rece": TELOMBILO.

Desi a cunoscut un imens succes comercial la inceputul acestui an cu albumul SKEO lansat impreuna cu Keo si premiat cu discul de platina la cateva saptamani de la lansare, Skizzo Skillz confirma, cu noul single ca nu e un artist care abordeaza un singur gen  si surprinde cu o noua atitudine, cu miscari de dans si o stare generala de "telombilo".

Intrebat ce inseamna titlul noului single, Skizzo a raspuns ca "Telombilo este un fel de Hakuna Matata, a fi fara griji".

Piesa inedita a fost lucrata de Nikalai, Grasu XXL si Mitza iar fanii pot descarca atat originalul cat si instrumentalul Skizzo Skillz Telombilo de pe YouTube.


Asculta Versuri Skizzo Skillz Telombilo - E simplu funky fresh rece

Si pentru fanii, trebuie sa stiti ca Skizzo Skillz urca in fiecare week-end pe scena in cadrul turneului national MixMusic Evo alaturi de bunul sau prieten KEO si de trupa lor pentru un SKEO Show live, exploziv.
MAI POTI CITI