Asculta VERSURI Mihai feat. K.I.M - Din Priviri - WIKI KIM Sotia lui KAMARA

starshiners.ro

Oana (numele adevarat a lui KIM) i-a comentat trupa de dansatoare pe Facebook, Kamara i-a raspuns.

Asa a început povestea lor de dragoste. Au vorbit luni întregi pe internet, pâna când Kamara si-a luat inima în dinti, si a mers dupa ea la Paris.

A adus-o cu el în România si la putin timp a cerut-o de sotie. Pe 12.12.2012, la ora 12.00, Oana si Kamara si-au unit destinele.

Dupa ce a compus versurile melodiei "I don't know", cantata de Ralflo la Eurovison si a jucat in videoclip, K.I.M a trecut la urmatorul nivel. 
biografie kim sotia lui kamara bblog vedete

KIM  cantat si cu sotul sau, dar si cu acelasi Ralflo melodia “Ai acel ceva”, care se bucura inca de succes in randul fanilor.

De asemenea, sotia lui Kamara, K.I.M are si un featuring cu Mihai la single-ul “Din priviri”, featuring care acum are parte si de un videoclip oficial.

Ramane de vazut ce surprize muzicale mai pregateste acum frumoasa bruneta!

Mihai este noul proiect propus de Ralflo si Kamara, pe piata muzicala.

Piesa a fost compusa de Ralflo special pentru Mihai, iar Kamara a venit cu cea mai buna solutie care putea exista: un featuring cu K.I.M., care a adus un mare plus piesei.

“Din priviri” este primul single al lui Mihai si totodata, prilejul cu care sotia lui Kamara, K.I.M îsi deschide orizonturile spre muzica rap.


Asculta VERSURI Mihai feat. K.I.M - Din Priviri - Videoclip oficial

Muzica: Wehrlen Raphael
Versuri: Oana Camara, Ghedi Camara
Regie: Kamara
Make -- up: Maria Zanfir
D.o.P: Alexandru Ioan
Productie: Brandy