RCS RDS Cumpara PRIMA TV - zvon sau realitate

Jurnalistul Catalin Tolontan arunca "bomba" de presa a zilei: RCS RDS negociaza cumpararea Prima TV.

Informatia privind posibila vanzare a televiziunii PRIMA TV este apoi preluata inclusiv si de site-ul stirileprotv.ro

Se spune ca au existat discutii si pentru cumpararea televiziuneii TV2 din Ungaria, detinuta tot de SBS, dar ele s-au stopat si acum RCS  RDS isi doreste sa cumpere Prima TV.

De ce ar vrea sa cumpere RDS o televiziune de divertisment precum este Prima TV?

Deoarece din portofoliul propriu lipseste o astfel de televiziune care sa poata concura pe acest segment media cu "batranele" Antena 1, Kanal D sau Pro TV.

Iar ca sa construiesti o noua televiziune de diverstisment de la zero este cu mult mai scump decat sa cumperi una actuala.
rds rcs cumpara prima tv
Se spune ca si Kanal D a vrut sa cumpere Prima TV dar pretul cerut plus datorii era foarte mare, asa ca turcii au renuntat la aceasta achizitie.

Prima TV este un canal de televiziune privat comercial din România.

De-a lungul anilor Prima TV a adus în România formate care au înregistrat recorduri de audienta în tarile în care au fost difuzate: de la emisiuni-concurs (Vrei sa fii miliardar), la reality-showuri (Big Brother, Star Factory), emisiuni de divertisment (Cronica cârcotasilor) si muzica (Megastar).

Compania SBS Broadcasting, propiatara actuala a Prima TV a decis sa separe operatiunile TV de cele radio. 

În acest sens, SBS Broadcasting a cerut CNA, în urma cu doua saptamâni, mutarea licentelor radio ale Kiss FM, One FM si Magic FM pe firma P7S1 Radio Holding.

Daca zvonul este adevarat, si RCS RDS va cumpara Prima TV, care va fi directia pe care aceasta televiziune o va lua?
MAI POTI CITI