Biografia NATALIA, NATY BADEA, sora lui MIRCEA BADEA - Celebritate cedata in familie

Sora lui Mircea Badea se numeste NATALIA CRISTINA dar lumea o alinta NATY. 

S-a nascut in familia MARIANA si GHEORGHE BADEA. Are un frate celebru MIRCEA BADEA.

NATY BADEA este fata familiei si sora lui MIRCEA BADEA.

Acum vrei zece ani, NATY a devenit vizibila opiniei publice. In 2003 o gasim pe NATY CRISTINA BADEA la televiziunea REALITATEA TV.

Se ocupa cu" monologurile".Mai bine zis avea o emisiune numita "MONOLOGURILE LUI NATY".

Obisnuia sa isi incheie emisiunile cu o sintagma care suna asa: " TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE
biografie natalia badea sora mircea badea
OCUPA TOT TIMPUL". Daca spuneti ca aceasta sintagma ii apartine lui MIRCEA BADEA aflati ca pana sa ajunga la MIRCEA i-a apartinut ei. Apoi NATY ca o sora buna i-a cedat  drepturile de autor.

"NATY BADEA era absolut geniala. Isi scria singura textele. Vroia sa faca o emisiune despre BUCURESTIUL vechi, de alta data, sa aduca imagini de arhiva. Pana sa dam drumul la emisiune a inceput sa faca alta emisiune despre nivelul de cultura al poporului roman si mitocaniile de care ne lovim in fiecare zi. Mi s-a parut o idee simpatica. Asta pana in momentul in care s-a indragostit, s-a maritat si a plecat din televiziune. A venit si s-a retras subit dupa sase luni de zile.",  SILVIU PRIGOANA.

Dupa experienta de la REALITATEA TV, NATY a intrat in echipa ANTENEI 3. Aici a devenit producatoare de emisiuni.

Dupa emisiunile "MONOLOGURI CU NATY" si "CLUB VIP" o emisiune despre oameni celebri si mondeni, NATY era omul din spatele VDTV, o alta emisiune despre vedete si  DIMINEATA DEVREME.

Modul sau de lucru si felul sau de a fi i-au atras antipatii. Astfel Natalia Badea a fost tinta unui articol in "JURNALUL NATIONAL". Un articol din care reiesea ca  este "replica mahnita a GIANINEI CORONDAN si o alta a GINEI PISTOL fara sarm". Insa asta se intampla prin anii 2003.

NATALIA CRISTINA BADEA a absolvit FACULTATEA DE LIMBI STRAINE din Bucuresti. Stie sa vorbeasca engleza, italiana si inca vreo doua limbi straine. A ajuns sa predea elevilor . A fost olimpica la italiana si latina. A fost plecata in ITALIA. O tanara desteapta si cu un farmec aparte.


Se pare ca FLORIN CHILIAN a fost marea sa iubire. Si NATY chiar are permisiunea de a scrie pe blogul artistului.

Dar cine este cel care avea sa ii devina sot NATALIEI CRISTINA BADEA?

CIPRIAN CHIRVASIU a lucrat in presa la GARDIANUl, EVENIMENTUL ZILEI, JURNALUL NATIONAL, ba chiar si in trustul MEDIA PRO. O scurta perioada a fost si purtator de cuvant la PREFECTURA ARGES. Jurnalist, autor de carti, CIPRIAN CHIRVASIU si NATALIA CRISTINA BADEA au format o perioada o familie. Desi au divortat, divort care a uimit lumea, cei doi pastreaza o legatura. Au luat-o pe drumuri diferite dar ei raman parintii unei fetite superbe.

NATY si CIPRIAN sunt parintii frumoasei pe care lumea o stie drept RONTZY. Simpatica nepoata a celebrului MIRCEA BADEA.

RONTZY este familiarizata cu studiourile de televiziune. A participat la diferite editii ale emisiunii SINTEZA ZILEI.  Sociabila, vorbareata si adorabila micuta este FAVORITA familiei. O iubesc  parintii, bunicii, unchiul MIRCEA si CARMEN BRUMA.

Pentru adorabila copila mama NATY a preferat sa iasa din lumina reflectoarelor si sa ii lase celebritatea fratelui sau MIRCEA BADEA.

NATY isi imparte timpul intre afaceri si pasiuni. Se ocupa de editura BADEA SRL si de firma PROFESSIONAL CONSULTING SRL. In rest nu se poate dezlipi de emisiunile preferate, se uita la filme, asculta muzica si se ocupa de educatia fetitei.

Asculta cu placere muzica celor de la  FREE STAY, TAXI. In ciuda aparentelor este o femeie care se uita la comedii romantice.

Realizatorii de televiziune preferati sunt tot din trustul INTACT. NATY se uita la "PREVIZIUNILE ZILEI", "INCOME MAGAZINE", si la "SE INTAMPLA IN ROMANIA" Nu este nici un secret ca este o admiratoare a emisiunilor lui ORESTE TEODORESCU.

Si speram ca asa a si ramas, o admirataore a lui ORESTE chiar daca acesta "s-a despartit" de MIRCEA BADEA . Din cauza opiniilor diferite. Poate fi distrusa prietenia de o viata de opinii care nu mai coincid cand se vorbeste de subiecte fierbinti? Fierbinti si importante subiecte ce privesc lumea?

NATY BADEA ex CHIRVASIU si-a deschis un blog. Cum de ce? "PENTRU ca stiu sa scriu. PENTRU ca am ce povesti. Pentru ca imi place la nebunie sa povestesc. Pentru ca vreau sa impart altora ceea ce traiesc zilnic ca parinte dar si ca locuitor al acestei tari, lumea vazuta prin ochii mei obositi de praful zilnic al grijilor si lumea vazuta prin uimirea fara definitie  a lui RONTZI, un copil special cu o viata obisnuita dar atat de plina de inatamplari.", NATY CRISTINA BADEA.

Pentru fata sa, NATY a facut chiar si un curs de parenting. Doreste sa fie un parinte mai bun decat este. Un parinte care sa evolueze in ritmul ametitor al vietii.

Accepta cu mare greutate sa apara pe la vreun eveniment monden si atunci merge insotita de RONTZY.
CARMEN BRUMA si MIRCEA BADEA  o inspira atunci cand vine forma de conditia fizica. Asa incat o regasim pe NATY BADEA mult schimbata fata de trcut.  BADEA demonstreaza prietenilor si dusmanilor ca isi vede de viata. A lasat CELEBRITATEA in familie. Mai precis partea ei de celebritate.

NATY BADEA considera ca lasa in urma eticheta de SORA lui MIRCEA BADEA. Adica doar de sora a celebrului frate.

Si indiferent de ce zice lumea e firesc ca ea sa fie cea mai infocata admiratoare a fratelui sau.

NATALIA CRISTINA BADEA pe scurt NATY BADEA ramane in lumea presei. Nu mai prezinta si nici nu mai produce emisiuni.  Dar cine isi doreste sa stie ce mai face ii poate citi blogul.

Un blog in care veti vedea cine e mai talent. Ea  sau fratele BADEA.
MAI POTI CITI