Ioana Timoce biografia modelului din Romania viitoarea Kate Moss

Cine este Ioana Timoce si de ce ar trebui sa ne intereseze biografia sa?

Ioana Timoce este o fata de numai 21 de ani din Beclean, micutul oras de pe Somes, care, in scurta cariera de manechin, a defilat pentru Chanel, Vivienne Westwood si Roberto Cavalli.

Unde mai pui ca specialistii o considera o adevarata urmasa a celebrei Kate Moss.

Biografia de model a Ioanei Timoce a inceput de la varsta de15 ani.

Ioana Timoce este fiica fostului subprefect Grigore Timoce si a intrat în lumea modelling-ului înca din 2008, când a câstigat concursul "Next Generation Models".
biografie ioana timoce becleni
Kate Moss de Romania Ioana Timoce

Ioana si-a început aventura în aceasta lume stralucitoare a modelingului cu ajutorul surorii sale mai mari, Karma, pasionata de fotografie.

Karma  a ales cele mai bune fotografii care o înfatisau pe Ioana si le-a trimis unei agentii din Bucuresti, în speranta ca va reusi sa-i împlineasca surorii sale cel mai mare vis, acela de a deveni model.

Ioana Timoce are dimensiuni de vis are 1.76 m înaltime si dimensiunile 81-60-89 cm.

În urma competitiei "Next Generation Models 2008", Ioana a semnat un contract cu New Madison din Paris, urmând sa lucreze pentru casa de moda Chanel.

Tânara, care a cam rupt legatura cu România când avea 16 ani si a plecat la Paris, a stârnit si interesul si celor de la Agentia France Presse (AFP), care au inclus-o la începutul acestui an într-un reportaj în care se surprinde viata modelelor care lucreaza în capitala Frantei.

Înca de la 16 ani, când a iesit din tara, modelul Ioana Timoce a reusit sa câstige sume frumusele, care îi asigura un confort financiar la care în România putea cel mult sa viseze.

Mai ales ca Ioana a lucrat cu nume grele ca: Giorgio Armani, Roberto Cavalli sau Vivienne Westwood. si a facut prezentari în Franta, Anglia, Italia, Japonia, Turcia, China, Germania si chiar departata Coreea de Sud.


Ioana Timoce este o fire ambitioasa, stie ca, in aceasta meserie, concurenta este acerba, dar nu se sperie.

"Nu ma pot astepta ca toata lumea sa ma placa. Eu una ma plac si am incredere in mine", spune tanara din Beclean care straluceste acum pe podiumurile de prezentare din Paris.

Hotararea lui Grigore Timoce, tatal modelului, jurist de meserie si fost subprefect de Bistrita-Nasaud de a o lasata pe fata lui sa urmeze o cariera de model international a fost inspirata, având în vedere ca Ioana Timoce este unul dintre cele mai cautate modele din lumea modei, numita de specialisti si de revistele de profil „Kate Moss de România”.
MAI POTI CITI