MAMA MONICAI GABOR A MURIT INTR-UN ACCIDENT STUPID - WIKI TRAGIC VERONICA BULAI

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai a murit in aceasta dimineata, anunta RTV.

Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la fata locului, Veronica Bulai era deja decedata, prezentând o fractura deschisa la craniu.

România TV informeaza ca mama Monicai Gabor facea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la manastirile din Gorj.

"A cazut o stânca pe Cheile Oltetului. Un grup de turisti cu un microbuz au vrut sa faca fotografii si o stânca a cazut si se pare ca persoana decedata este mama Monicai Gabor. La fata locului a venit Ambulanta, SMURD-ul, pompierii, dar era moarta", a declarat primarul Polovragi, Stefan Fasuescu.
biografie wiki veronica bulai mama monicai gabor

De asemenea, Romina Dochian, purtatorul de cuvânt al Politiei  din Gorj, a confirmat evenimentul tragic si a povestit ca un grup de turisti mergeau pe Valea Oltetului si intentionau sa viziteze Pestera Polovragi când o bucata de stânca s-a desprins si a lovit o turista la nivelul capului.

Mama Monicai Gabor avea varsta de 54 de ani si era din Bacau.

Veronica BULAI s-a casatorit la 19 ani, ca si Monica, si a avut primul copil, pe Alina, la aproape 20 de ani, la fel ca fiica ei mijlocie.

Pentru a-si ajuta fiicele, Veronica Gabor a plecat la munca în strainatate, în Italia,  unde a muncit 4 ani.

Aici a însotit-o si fiica ei cea mare, Alina, sora Monicai Columbeanu.

Însa imediat ce Monica Gabor, fata mijlocie, a ajuns bogata si celebra, familia a decis ca aceasta ar trebui sa revina acasa.

La ora transmiterii acestei stiri, o ancheta este în desfasurare pentru a lamuri împrejurarile în care s-a produs accidentul.

Iata ce a adeclarat si Irinel Columbeanu referitor la moartea tragica a mamei Monicai Columbeanu:

"... nu aveam niciun fel de relatie cu doamna Veronica Bulai, dar pentru mine si pentru fiica mea dânsa va ramâne cu o semnificatie deosebita. Dumnezeu sa o ierte! Având în vedere ce s-a întâmplat, nu putem decât sa fim recunoscatori. Doamna Bulai nu o mai vizita pe Irina. Au mai vorbit la telefon în ianuarie, de ziua ei".
MAI POTI CITI