BIOGRAFIE CV NINI SAPUNARU MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN VIZIUNEA LUI ANTONESCU

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL pentru functia de Ministru al Transporturilor.

Si cum se pare Nini Sapunaru are sanse mai mari sa ajunga Ministru al transporturile, decat fostele propuneri ale PNL care au primit cate un dosar ce le-a trimis pe banca de rezerva, merita sa spicuim din CV-ul sau.

Iata deci pe scurt biografia si CV-ul lui Nini Sapunaru, omul pe care unii il "i-au la caterinca" pentru ca a terminat facultatea la varsta de 37 de ani.

Nini Sapunaru are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat.

Nini a terminat (ne e asa ca suna misto)  în 2000 Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Economia Industriei, Constructiilor si Transporturilor, iar în 2010 a obtinut doctoratul în economie, cu teza "Locul si rolul institutiei vamale în Uniunea Europeana".
biografie nini sapunaru si sotia camelia
sursa ziare.com
Nini Sapunaru s-a nascut in data de 2 iunie 1963, judetul Vrancea. Este casatorit si are 2 copii.

Sotia lui Nini Sapunaru, Camelia,  este psiholog si reprezinta o prezenta destul de discreta în viata publica.

Camelia si Nini Sapunaru sunt casatoriti de 26 de ani.

Revenind la CV-ul de om politic a lui Nini Sapunaru, trebuie apreciat ca optiunile sale politice au fost clare din totdeauna. Sapunaru este membru PNL din anul 1990.

În perioada 1985 - 1990 a fost proiectant la Institutul de Proiectari "Vrancea" - Focsani, în perioada 1991 - 1995 a fost inspector de credite la Bankcoop Vrancea, iar din 1995, timp de doi ani, a detinut postul de director al SC "Europroiect" SRL - Focsani, firma la care în prezent detine 49,5% din actiuni, scrie Mediafax.
 
Alti doi ani, din 1997, Nini Sapunaru a fost secretar de stat, sef al Directiei Generale a Vamilor.

Averea familiei Sapunaru nu este nici fenomenala dar nici de ignorat.

Conform declaratiei de avere, Nini Sapunaru are, împreuna cu sotia, un teren intravilan de 750 de metri patrati în Focsani, achizitionat în 2002 si o casa de 394 de metri patrati construita în 2006.

Sapunaru are un Volkswagen Golf din 2000.

Deputatul PNL detine 50% din actiuni si la F&C Consulting Bucuresti si a acordat un împrumut de 135.000 de euro lui Bogdan Sapunaru.

De asemenea, Sapunaru are o datorie de 220.000 de euro la Banca Transilvania, credit contractat în 2009 si scadent în 2029.

Din 2005 este presedinte al filialei Vrancea a PNL, iar în 2007 a redevenit membru al Biroului Politic Central al PNL.

Asadar, pe scurt, aceasta este biografia lui Nini Sapunaru, omul cu care PNL incearca puna pe sine dificilul Minister al Transporturilor.
MAI POTI CITI